Příspěvky uživatele - 197.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opadávajú listy na paprikách, prečo?, 11.6.2012
No možno to nevypadalo preliate, ale viem, ze sme to doteraz polievali vsetko, ráno aj večer ako ryžu. Pôda je momentálne dokonale mokrá. Ale vidno, zas, že rastlinky žijú / možno lepšie povedané prežívajú / ponevadž sa na vrcholkoch tvoria kvety a... celý příspěvek >
Uff, tak to netušim, aka to bola presne rašelina. Bola to jedna jediná, ktorú predávajú v baumaxe. predávajú buď 50 L vrecia tuším po 5eur, alebo 200 L za cca 17-18eur. Každopadne som dnes skusil čistu rašelinu zmerat, ale je dost mozne ze davam vela... celý příspěvek >
Takže teoreticky by malo byť PH podla lakmus. papiera 6. Dal som hrudku hliny s kuskom raseliny, co bola pri nej do pohara, zalial destil. vodou, prefiltroval a kupil take oranžove lakmusove papieriky. Ale to je tazko takto 100% vyhlasit, kedze... celý příspěvek >
Opadávajú listy na paprikách, prečo?, 10.6.2012
Zaujimavy napad s tou vápennou vodou, veru skusim tym lakmusovym zistit ph.  Dnes sme zistili ze jednu rastlinku napadli vošky, mravce si ich tam asi nanosili svine. Tak sme to proti voškam niečim striekli. Zajtra rano skusime pokusne vylamat na... celý příspěvek >
Raselinu sme kupili v baumaxe tkzv. hnedu. Dali sme na sklenik, ktory ma 2m x 3m 100 litrov. Premiesali sme to tak cca do hlbky cca 15-20 cm. V skleniku mame este oproti paprikam cez ulicku paradajky a na boku su uhorky. Ostatnym rastlinam nic... celý příspěvek >
Kupili sme ich v takych plastovych zahradnickych kvetinačikoch maych. Plody máme odstránit??? To nám bude veeeelmi ľúto, ak to je nutné. Ked treba tak treba... a tie zárodky kvetov môžme nechať? A kde konkretne majú sa tvoriť nové listy, na stopke v... celý příspěvek >
Opadávajú listy na paprikách, prečo?, 10.6.2012 Obsahuje fotku
Dobry den, kedze som nenasiel o opadavani listov na paprikach ziadnu diskusiu, dovolujem sa spytat: Do polykarbonatoveho sklenika sme nasadili sadenice odrody Maryša. Sú po 2ks spolu a ked sme ich kupili udajne boli striekane proti niecomu -... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika