Příspěvky uživatele - 166.45

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Receptář prima nápadů, 2.1.2012
Jenom jsem to prolistoval a trošku mi to připadá v radách jako lunární kalendář, který tady někde zveřejnil pan Mirek. Řídil jsem se dle něj a s úrodou všeho jsem byl nadmíru spokojen. Nebo, že by na to mělo větší vliv počasí? Pane Mirku kalendář na... celý příspěvek >
Co to je?, 27.10.2011
Vážený pane Josefe, věřím Vám, ukecal jste mě (to myslím ze srdce v dobrém). Ještě dodám, že manželka koupila malý stromeček asi před 10ti lety v květinářství, ale prodavačka nevěděla "co to je"? Široko daleko neroste podobný strom a... celý příspěvek >
Co to je?, 26.10.2011 Obsahuje fotku
Děkuji za reakce. Jsa nasměrován na kryptomerii, rozhlédl jsem se po světě. Objevil jsem, že může mít tvar té naší, tedy kužel či jehlan a nikoliv keř. Mate mě také to, že na zimu se nebarví, je stále zelená. Ještě přidávám foto... celý příspěvek >
Co to je?, 24.10.2011 Obsahuje fotku
Také se přidám s dotazem - co to je? A vyznáte-li se, dá se tvarovat? Díky za odpovědi.    I.
Odrůda rajčete, 6.8.2011 Obsahuje fotku
Ano, ale takto měl vypadat originál.      I.
Odrůda rajčete, 5.8.2011
Než se tu rozvine vášnivá diskuse, podotýkám, že obličej je domalovaný. Jinak se skutečně jedná o rajče "býčí srdce" a velikost je 20 cm. Mirku zdravím, myslím, že jste pochopil.   I.
Odrůda rajčete, 5.8.2011 Obsahuje fotku
Něco mně řádí na zahradě. Mělo to být býčí srdce, ale toto?    I.
Bledé listy na broskyne, 11.6.2011
Ještě bych zkusil ke kořenům zálivku zelené skalice. Spolu s postřikem Fytovitu jsem takto zachránil angrešt.    I.
Ekologická ochrana rajčat, 8.6.2011
Přidal bych se k Mirkovi, jen místo jodu velice slabě růžový hypermangan (nejsem odborník, snad to probůh není jód). Zatím jsem to také nezkoušel, jen se doslechl.    I.
Žloutne mi česnek, 20.4.2011
Mám stejný problém. Na houbomilku se mi zdá brzo, ale ve starší publikaci o ochraně rostlin, jsem zjistil, že by se mohlo jednat o plíseň - fuzariozu. Jako ošetření doporučují Benlate (asi už není) nebo Rovral Flow (znovu opakuji, že se jedná o... celý příspěvek >
Jak udržet maliny bez plevele?, 17.3.2011
Existoval vynikající prostředek Casoron. Na jaře se nasypal na scházející sníh, v zemi udělal herbicidní krustu, přes kterou se plevel púl roku nedostal. Malinám nijak neuškodil, používal jsem jej i na půdní chodníky. Jenomže někdo z EU před 2 lety... celý příspěvek >
Jak silnou kořalku propagujete?, 28.1.2011
85%? Panejo, to musel být utrejch. Obecně se pálí na 52%, něco ztratí, takže se pije kolem 51%. Ale v duchu dotazu, já mám rád každou, která je dobrá.  I.
Odrůda rajčete, 23.1.2011
Padla tady řeč o Šejcích. Pěstuji je už dva roky, ale trochu si s nima nevím rady. Je to keříčková odrůda, která by se neměla vylamovat. Mně narostly bohaté keře, které se však pod tíhou plodů rozkládaly na zem. I když jsem je podložil černou... celý příspěvek >
Jakou třešeň, 16.12.2010
Jako dítě si na tuto třešeň pamatuji, říkali jsme jí "černice", což bude zřejmě místní název (kyjovsko). V plné zralosti byla až černá a nikdy nebyla červivá. Nedozrálá byla hořká.     I.
Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 17.9.2010
Ale čím je trvanlivě popisovat?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika