|
Příspěvky uživatele - 166.45
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Receptář prima nápadů, 2.1.2012 Jenom jsem to prolistoval a trošku mi to připadá v radách jako lunární kalendář, který tady někde zveřejnil pan Mirek. Řídil jsem se dle něj a s úrodou všeho jsem byl nadmíru spokojen. Nebo, že by na to mělo větší vliv počasí? Pane Mirku kalendář na... celý příspěvek > |  | Co to je?, 27.10.2011 Vážený pane Josefe, věřím Vám, ukecal jste mě (to myslím ze srdce v dobrém). Ještě dodám, že manželka koupila malý stromeček asi před 10ti lety v květinářství, ale prodavačka nevěděla "co to je"? Široko daleko neroste podobný strom a... celý příspěvek > |  |
|  | Co to je?, 26.10.2011  Děkuji za reakce. Jsa nasměrován na kryptomerii, rozhlédl jsem se po světě. Objevil jsem, že může mít tvar té naší, tedy kužel či jehlan a nikoliv keř. Mate mě také to, že na zimu se nebarví, je stále zelená.
Ještě přidávám foto... celý příspěvek > |  | Co to je?, 24.10.2011  Také se přidám s dotazem - co to je? A vyznáte-li se, dá se tvarovat? Díky za odpovědi. I. |  | Odrůda rajčete, 6.8.2011  Ano, ale takto měl vypadat originál. I. |  | Odrůda rajčete, 5.8.2011 Než se tu rozvine vášnivá diskuse, podotýkám, že obličej je domalovaný. Jinak se skutečně jedná o rajče "býčí srdce" a velikost je 20 cm. Mirku zdravím, myslím, že jste pochopil. I. |  | Odrůda rajčete, 5.8.2011  Něco mně řádí na zahradě. Mělo to být býčí srdce, ale toto? I. |  | Bledé listy na broskyne, 11.6.2011 Ještě bych zkusil ke kořenům zálivku zelené skalice. Spolu s postřikem Fytovitu jsem takto zachránil angrešt. I. |  | Ekologická ochrana rajčat, 8.6.2011 Přidal bych se k Mirkovi, jen místo jodu velice slabě růžový hypermangan (nejsem odborník, snad to probůh není jód). Zatím jsem to také nezkoušel, jen se doslechl. I. |  | Žloutne mi česnek, 20.4.2011 Mám stejný problém. Na houbomilku se mi zdá brzo, ale ve starší publikaci o ochraně rostlin, jsem zjistil, že by se mohlo jednat o plíseň - fuzariozu. Jako ošetření doporučují Benlate (asi už není) nebo Rovral Flow (znovu opakuji, že se jedná o... celý příspěvek > |  |
|  | Jak udržet maliny bez plevele?, 17.3.2011 Existoval vynikající prostředek Casoron. Na jaře se nasypal na scházející sníh, v zemi udělal herbicidní krustu, přes kterou se plevel púl roku nedostal. Malinám nijak neuškodil, používal jsem jej i na půdní chodníky. Jenomže někdo z EU před 2 lety... celý příspěvek > |  | Jak silnou kořalku propagujete?, 28.1.2011 85%? Panejo, to musel být utrejch. Obecně se pálí na 52%, něco ztratí, takže se pije kolem 51%. Ale v duchu dotazu, já mám rád každou, která je dobrá. I. |  | Odrůda rajčete, 23.1.2011 Padla tady řeč o Šejcích. Pěstuji je už dva roky, ale trochu si s nima nevím rady. Je to keříčková odrůda, která by se neměla vylamovat. Mně narostly bohaté keře, které se však pod tíhou plodů rozkládaly na zem. I když jsem je podložil černou... celý příspěvek > |  | Jakou třešeň, 16.12.2010 Jako dítě si na tuto třešeň pamatuji, říkali jsme jí "černice", což bude zřejmě místní název (kyjovsko). V plné zralosti byla až černá a nikdy nebyla červivá. Nedozrálá byla hořká. I. |  | Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 17.9.2010 Ale čím je trvanlivě popisovat? |  |
 |
|
|
|