Příspěvky uživatele - 112.195

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Včely na malinách, 12.7.2016
Takze poucenie pre budcnost - zasadte si horcicu alebo faceliu tak, aby kvitli spolu s malinami. Doba kvitnutia je 2-3 tyzdne, v tom obdobi budete mat pokoj a ziskate aj zelene hnojenie. Alebo si do zahradneho travnika dosejte datelinu plazivu.... celý příspěvek >
Reva v suché zemi, 13.6.2016
Ja mam 3ti rok Vostorg, Jalovenskyj Ustojcivyj a Smugljanku na K125AA na juznej stene v teplej oblasti pri Trnave. Presah strechy sice len povedzme pol metra, ale aj tak naprsi len vynimocne, lebo zvacsa prsi zo severu. Pravidelne polievam. Vostorg a... celý příspěvek >
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 7.6.2016
Pokial Ste si isty, ze to je naozaj Niesluchovsky, tak by som ho este zobral na milost. V principe by sa aj napadnute casti dali tento rok mozno zachranit. Pri silnom napadnuti mucnatkou na vinici sa totiz s uspechom da pouzit pripravok Cocana, co je... celý příspěvek >
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 6.6.2016
Nie, chemicky neosetrujem.
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 6.6.2016
Aj ja davam top poziciu Niesluchovskemu. Kupoval som ho v Straznici, v egresoch som nemal prehlad, nechal som si poradit. To ze mi pan Zibal odporucil prave tento svedci aj o kvalite jeho pristupu, inde by mi asi predali nieco, co sa im zle predava.... celý příspěvek >
Co Vaše réva 2016, 2.6.2016
netreba letorasty preriedovat, staci preriedit pocet strapcov. Asimilacna plocha sa v tomto pripade zide, prehustene to nie je.
Roubování angreštu, 10.5.2016
Ako som uz pisal, tie pasky som odstranil a zamazal voskom. Vysledok je asi taky, ze hoci to najprv drzalo, tak casom sa vrubel od meruzalky oddelil a uschol. Nejake 3-4 ks este nejako prezivaju, ale nie som si isty vysledkom. Pripustam, ze prvych... celý příspěvek >
Zatrávnenie sadu, 9.5.2016
Toto je asi prvykrat, ked by som s Ferdom skoro suhlasil, hoci jeho sposob vyjadrovania mi je stale cudzi. Skutocne nerozumiem, preco je niekto schopny odvazat travu? Som si myslel, ze to je uchylka len mestskych pristahovalcov so "zalubou" v... celý příspěvek >
Co s trávou v sadu pod stromy, 22.4.2016
pokial vam ta chemia nevadi na ovoci, ktore jete, tym menej by mala vadit v komposte, ktory nejete.
Aplikace Chemstopu na mladý stromek, 22.4.2016
Z mojich skusenosti chemstop nevadi jabloniam  - ani tym s mladou korou na M9 podpnikoch. Na druhej strane, mam silne podozrenie, ze jednu 10 rocnu broskynu som si prave chemstopom zlikvidoval, hoci pri broskyniach clovek nikdy nevie co ich... celý příspěvek >
Roubování angreštu, 18.4.2016
Podla rad som hned pri najblizsej prilezitosti pasky odstranil, vruble vyzerali, ze drzali dobre. miesto vrublovania som nasledne zatrel steparskym voskom znacky dendrosan. Vypucane puciky meruzalky pravidelne odstranujem. Napriek tomu su vyhonky... celý příspěvek >
Stolové hrozno, 29.3.2016
A ktoryze slovensky predajca ich ponuka na tychto podnoziach? Ja som taketo info naposledy nasiel az pri nakupe v Straznici.
Zalozenie ovocneho sadu na cca 600m2, 23.3.2016
S tymi podpnikmi montclar opatrne. Mate ilovitu podu  - ak je navyse zasadita s vyssim obsahom Ca, tak sa s nimi rozlucite velmi rychlo. Krymsk je myslim velmi slaba, ani vtacnica nemusi v tych podmienkach velmi prosperovat.
Jakou Fiskars lopatu?, 23.3.2016
Ta rada Xact je uplne na nic. Klasicke sive ergonomic su najlepsie. Dokonca aj samotni predajcovia v Hornbachu boli natolko uprimni, ze ked som sa pri xact zastavil, bez toho, aby som sa opytal, ma upozornili, aby som xact nebral. S takou uprimnostou... celý příspěvek >
Jujuba, 16.3.2016
Jujuba je vacsinou cudzoopeliva, az na par vynimiek - tzv. odroda "Nitra" je samoopeliva. Casto sa to riesi privrublovanim inej odrody do koruny stareho stromu.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika