Příspěvky uživatele - 65.47

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hecht 144 BTS, 12.6.2012
díky za radu, určitě vyzkouším. 
Hecht 144 BTS, 11.6.2012
tak jsem o víkendu sekl s křoviňákem 143BTS plochu asi 570m. motorově super, šroubek co drží filtr se ani nehl. jediná věc mě trochu štvala byla strunová hlava. nevím jestli je to tím, že tráva byla mokrá a v hlavě byla nějaká špína, ale struna se... celý příspěvek >
Klikova hridel u Al-ko 530 BRH - prosim poradte, 7.6.2012
stalo se mi něco podobného, v trávě zarostlý řetěz. sekačka pak strašně vibrovala, první co mě napadlo samozřejmě byla klika. naštěstí to byl jenom nůž., sekačka AL-KO, ty jejich nože jsou jak blato. koupil jsem novej a zase paráda :-) takže to bych... celý příspěvek >
A co ostatní neznačkové křovinořezy?, 31.5.2012
tak ten stroj je slabota na přerostlou trávu, to se není čemu divit. já jsem tenkrát vybíral jestli Hecht, HQ, jon nebo stihl. ale tak nějak ty levný modely od značek za moc nestojí, většinou spletenej drát místo hřídele, malej obsah i výkon, z toho... celý příspěvek >
no ono by se mělo u všech těchto strojů uvádět, že nejsou pro souvislou plochu a dlouhodobější práci. přece jen jsou to stroje z číny :-) u těch modelů 145,152 vůbec netuším jak na tom budou, jsou to novinky a nikdo k tomu zatím nic neřekne. loni... celý příspěvek >
Hecht 143 se podle místních názorů velmi osvědčil, teď ho nahradil 144BTS s dělitelnou hřídelí. Mám 143BTS a pozemek o podobné výměře a bez problémů.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika