|
Příspěvky uživatele - 139.52
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
jakou jabloň do 650m n/m, 11.10.2007 Pánové, dle Vaší rady jsem v úterý nakoupil jabloně z Fytosu. Vybral jsem letní Ametyst, podzimní Lipno, a zimní Rajku s Rozelou. Vše na podnožích MM106. Mám ale ještě otázečku. Mohu přidat při výsadbě ke kořenů hnůj, anebo přihnojit ... celý příspěvek > |  | jakou jabloň do 650m n/m, 2.10.2007 Pánové, děkuji Vám za cenné rady. V jiném příspěvku jsem našel odkaz na školku Fytos a jelikož často jezdím do Plzně, zkusím tam nakoupit podle Vašeho doporučení. Ještě naokraj, Rubinolu pěstuji pátým rokem, letos mám poprvé větší úrodu... celý příspěvek > |  |
|  | jakou jabloň do 650m n/m, 1.10.2007 Dobře, tedy doplňuji. Jedná se o podhůří Šumavy, mírný západní svah v návětrné a otevřené krajině. Martin |  | jakou jabloň do 650m n/m , 1.10.2007 Dobrý den, jsem zahrádkářský laik a tak bych potřeboval poradit jaké si mám koupit jabloně do nadmořské výšky 650 m. Preferoval bych odrudy ranné a zimní, nenáročné na pěstování (střih a závlahu). Děkuji Martin |  | Traktor Husqvarna, 19.7.2007 Jak můžete toto napsat. Traktory Husqvarna a Partner mají společný jen rám a kapotáž. To hlavní, motory jsou úplně odlišné. Husquarna používá motory Kohler a Kawasaki s tlakovým mazáním, které jsou už troch jinde než klasické BS. |  |
 |
|
|
|