Příspěvky uživatele - 229.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co se deje s mojema rajcaty? Jaka je to nemoc a co proti ni?, 27.6.2012
Zadny herbicid jsem do nadoby som uz davno nedaval. To by ale byli chycene i ostatni rostliny /papriky, brambory, kedlubna/ ktere sem tez strikal a dari se im znamenite
Co se deje s mojema rajcaty? Jaka je to nemoc a co proti ni?, 27.6.2012 Obsahuje fotku
dalsi foto 5
Co se deje s mojema rajcaty? Jaka je to nemoc a co proti ni?, 27.6.2012 Obsahuje fotku
dalsi foto 4
dalsi foto 3
dalsi foto
dobry den.  po "zmrzlych" jsem zasadil ruzne druhy plant rajcat, pri sadeni jsem pouzil pripravek Symbiovit mykoriza/, kde jsem vyjmuty korenovy obal rostlin posypal tymto pripravkem a zasadil. Podle navodu jsem 2 tydny s rajcaty nedelalal nic... celý příspěvek >
Mušky na rajčatech, 20.6.2012
presne to iste mam aj ja a su aj na kaleraboch a kapuste.
Nieco mi zere jahody, 20.6.2012
ti slimaci vykusuju aj diery v jahodovych listoch? Ja som zatial ziadne nevidel. Kedy je optimalny cas na zbieranie?
Molica - skodca na kaleraboch, kapuste a rajcinach ako ucinne proti nej?, 20.6.2012
ahoj zacali sa mi vo velkom objavovat na kaleraboch, kapuste molica sklenikova /male biele musky/ ked som to postriekal najprv Mospilanom, asi o 2 dni Actarou molica sa na chvilu stiahla na druhy den sa vsak objavila a objavili sa aj male ciere musky... celý příspěvek >
Nieco mi zere jahody, 20.6.2012
ahoj neviem akeho mam skodcu a zahrade, na jahodach nachadzam na listoch velke diery a takisto casto pookusovane cervene jahody. Ziadneho skodcu vsak nevidim. Neporadite biekto co to moze byt a ako proti tomu skodcovi bojovat? Dakujem J
Skusenosti z presadenia borovice, 9.6.2012
ahoj mam na Zahori chatu kde by som chcel k plotu zasadit borovice. Ma niekto skusenosti, ujme sa pol az metrova borovica vykopana z lesa a zasadena k plotu? 
Vhodna finta na hnojenie posypovym vozikom, 9.6.2012 Obsahuje fotku
ahoj mam velku travnatu plochu ktoru hnojim posypovym vozikom kupenym v Baumaxe. Dost casto mam problem ze granulat vo voziku ucpe niektore sypacie otvory. Po tyzdni po hnojeni je potom vidiet v trave svetle a tmave pasy. Snazim sa hnojit najlepsie... celý příspěvek >
Co so zmrznutymi zemiakmi?, 9.6.2012
zemiaky krasne obrasili, spamatali sa a dari sa im vyborne -:)
Problem s cukinou, 9.6.2012
nie, rastliny su vonku, celu zahradku mi polieva automaticka zavlaha 1x denne rano o 5-tej pol hodinu. Poda je ale piescita tak to rychlo stecie. Ked som cukiny sadil dal som do jamky trosku konskeho hnoja, potom zem a na to semeno. To mam teda... celý příspěvek >
Pripravok proti plesni na rajciny pestovane so Symbivitom, 8.6.2012
Ahoj pred tyzdnom som sadil planty rajcin za pomoci pripravku symbivit /mykoriza/. Chcem sa spytat kedy treba spravit prvy postrek proti plesni a cim striekat aby som neznicil mykorizne huby? Aky fungicid pouzivat, systemovy alebo kontaktny a aky... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika