|
Paprika amy, 9.4.2013 zem je naozaj trošku tvrda a čo s nou mam urobiť?? daval som hlinu+substrat mam ju prekyprit z tyčinkou??
|
 |
Paprika amy, 9.4.2013 takže podla vas su moje sadenice krasne a tak akurat velke a do polovice kvetna ešte dorastnu?? |
 |
|
 |
Paprika amy, 9.4.2013 v izbe maju dosť svetla a teplotu im nastavim od 15 C - 17 C. |
 |
Paprika amy, 9.4.2013  Ano zda sa mi to tak že rastu pomaly ale neviem či naozaj neamu tak rast |
 |
Paprika amy, 9.4.2013 Paprika Amy
|
 |
Paprika amy, 9.4.2013  Zdravim, Chcem sa opýtať pred 2 mesiacmi som vysial papriku a to dnešneho dna ma 4-6 listov je to normalny rast papriky či ide o niečo?? a či vobec stihne byť do polovice kvetna už v takom stave že sa bude dať vysadzať do foliovníka. Dakujem |
 |
Hnojeni papriky, 15.3.2013  Chci se zeptat mam male priesady papriky cca 1 mesiac mužu je pohnojit kvapalným univerzálnym hnojivom ktere pridam do vody a budu jich polevat??Jedna se o hnojivo hobby cererit |
 |
Tykev Atlantic Giant, 18.2.2013  Chcem sa opýtať či ma niekto skusenosti z tekvicou atlantic Giant podarilo sa nieko vypestovať poriadny kusok?? Dakujem |
 |
Přesazování paprik a pěstování dýně, 18.2.2013 sadim ich rovno von do volnej pody nepredpestovavam ich je lepšie ak je semienko vonku ako kdesi v dome lepšie si zvyka na vonkajšie podmienky a je omnoho večšia uroda. Skuste si ju určite posiať možno vam vyrastie poriadny macko |
 |
Přesazování paprik a pěstování dýně, 18.2.2013  Ja sadim tekvicu okolo 15.mája minuleho roku som zasadil tekvicu goliáš a mala 20 kg a mal som aj plno maličkých tekvičiek. Goliaša možete tiež použiť na vyrezávanie ale kupil som si priamo na vyrezavanie ak mate ešte nejaku otazku ohladom tekvic... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jahodnik, 27.1.2013 Dekuji všem za pomoc a hlavne ochotu. Fakt užasne reakce. Dekuji všem. :) |
 |
Jahodnik, 27.1.2013 a jaku dáváte zeminu hlínu, písečnatú či substrat, a semínka třeba zasypat uplne jako při paprice??a kolik treba stupnu aby to vubec vykličilo. |
 |
Jahodnik, 27.1.2013 A vy to vysévate už teď?? Není to brzy? |
 |
Jahodnik, 27.1.2013 Chci se zeptat jestli je lepší koupit sazenici jahody nebo si ji vypěstovat doma ze semínka. Našel jsem na internetu semena jahod Delician a Grandian F1 ktera odrůda je lepší? |
 |
Kvetak - paleta barev, 24.1.2013 takže jich mužu predpestovať již koncem dubna ne? |
 |