|
Příspěvky uživatele - 75.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubovaný listnáček a výmladky kolem něj, 4.6.2012 :) No nevím jestli mám tolik trpělivosti. :)
|  | Roubovaný listnáček a výmladky kolem něj, 4.6.2012 Dobrý den,
mám na skalce roubovaný listnáček velký cca 1,5m kmínek a nahoře dělá korunku z převislých větví. Minulý rok a tento rok mnohem hojněji začaly kolem něj růst výmladky, které stříhám a stříhám, ale myslím, že to je boj s větrem. Další... celý příspěvek > |  |
|  | Vysvač na listí - vezme i čerstvou trávu?, 21.5.2012 Máte nejspíše pravdu. Budou se tam tvořit taková malá hnízdečka pro bůhví co... |  | Vysvač na listí - vezme i čerstvou trávu?, 21.5.2012 Děkuji. To jsem chtěla slyšet. :) |  | Vysvač na listí - vezme i čerstvou trávu?, 21.5.2012 Dobrý den,
ráda bych se prosím zeptala, zda nějaký vysavač na listí vezme i čerstvě posekanou trávu.
Máme terasu z dřevěných desek, také kamenou zídku. V terase musí být samozřejmě mezi deskama mezera z důvodu roztažnosti materiálu za zimy a... celý příspěvek > |  | Skvrnky na listech rajčat, 19.5.2012 Napadá mě plíseň..:(
|  | Identifikace několika rostlin, 12.5.2012 Hluboce se klaním Vaším znalostem. To se jen tak nevidí. |  | Je to vřes?, 23.3.2012 Děkuji. Zítra jdu na to. Ošmikám a uvidím. Jenom dotaz. Vřesovec se každým rokem stříhá nebo tohle je výjimka kvůli těm velikým mrazům, co byly? |  | Je to vřes?, 23.3.2012  Dobrý den,
mám to prosím na zahradě vřes? Já jsem měla zato, že ano. Mám jich ale více druhů a ty ostatní už jsou krásně zelené a barevné a tohleto na mě kouká a já nevím, co s tím. Začínám mít pochybnosti, co jsem to vůbec koupila. ... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|