|
Příspěvky uživatele - 78.97
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Napadení listů, 28.6.2012 IVO: No nektarinku jsem celou obhlídla a žádný mšice jsem nenašla - tak nevím. Mravenci lozí na listy a okusují je.. Zkoušela jsem na ně prášek do pečiva, sůl, pepř a horkou vodu zkusím příště, něco třeba zabere.
No co se týče té mucholapky, můžu... celý příspěvek > |  | Napadení listů, 28.6.2012 IVO: No nektarinku jsem celou obhlídla a žádný mšice jsem nenašla - tak nevím. Mravenci lozí na listy a okusují je.. Zkoušela jsem na ně prášek do pečiva, sůl, pepř a horkou vodu zkusím příště, něco třeba zabere.
No co se týče té mucholapky, můžu... celý příspěvek > |  |
|  | Napadení listů, 7.6.2012 Dobrý den, mockrát děkuji. Nemyslela jsem si, že se kadeřavost projevuje takto. Zkoušela jsem postřik KUPRIKOL ale asi moc nezabral. Zkusím ho ještě jednou a uvidíme, třeba se to zlepší.
Jinak ti mravenci, to jsou děsný potvory.. Mšice jsem žádný... celý příspěvek > |  | Napadení listů, 6.6.2012  Dobrý den,
předloni jsem si koupila ovocný strom nektarinky. Nemám zkušenosti s jejím pěstováním a prosím o radu. Na listech se mi objevili záhadné skvrny. (viz foto). Můžete mi prosím poradit co s tím? A jak bych měla nektarinku správně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|