Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lieska - mnozenie, 7.9.2012
Odkopkem máte přesně tu samou, z oříšků nemusí mít přesně stejné plody - záleží, co roste v okolí. Ale i z oříšků roste rychle  ;-)))  Lída
Žloutnutí ptačího zobu, 6.9.2012
1) to může být podzimem, 2) živý plot se sází do odplevelené půdy - takhle uprostřed trávy a plevele má nově zasazená rostlina silnou konkurenci, 3) připadá mi, že tam máte dost sucho - dejte pod keře mulč třeba z posekané trávy, udrží vlhkost.... celý příspěvek >
Azalka venkovní, 5.9.2012
Málo vláhy?           Lída
Zná někdo název?, 5.9.2012
Pokud to opravdu je japonská vrbička Hakuro-Nishiki, tak se tady podívejte na nějaké diskuze o jejím stříhání.Zjara se stříhá opravdu razantně a pak žádný provázek nepotřebuje .        Lída
Pochlubte se svými květinami vypěstovanými v roce 2012, 5.9.2012
Teď o ní psali v Zahrádkáři, je to novinka.          Lída
Podivné tvary na azalce, 5.9.2012
V životě jsem to neviděla... Připadá mi to, jak kdyby v plodech vyklíčila semena... To jsem zvědavá, co to bude...           Lída
Zrezivění květů u hyndrangea Annabele, 5.9.2012
Odpověděla jste si sama - jedině zastínit. Jinak bílé květy normálně při dokvétání rezaví, a tím nic neuděláte, to je příroda...           Lída
Dopěstování lilií z Drobných cibulek, 5.9.2012
Také mi před dvěma roky zbyly drobounké cibulky. Dala jsem je na jedno místo asi 40 x80cm, které jsem měla volné. Při výsadbě jsem nijak nehnojila. Byly nasázené v řádcích cca 7-8cm od sebe, dávala jsem je do hloubky asi 3cm. Řádky byly od sebe asi... celý příspěvek >
Prosím určete sukulent, 1.9.2012
Nějaká Crassula?           Lída
O jaký druh jde?, 1.9.2012
Tipuji nějaké dendrobium, které má svilušky nebo třásněnky, které vysávají listy.           Lída
Zná někdo název?, 1.9.2012
Ještě dodatek - když si to zvětšíte a mrknete na spodní suché větvičky, tak ty trčí do stran vodorovně...           Lída
Pane Josefe, naše příspěvky se křižovaly, ale mám pocit, že ta vrbička má barevné lístečky a že tvar je způsobený spíš střihem - nestřihem... Ale většinou míváte pravdu Vy...           Lída
Souhlasím s Konvalinkou, ale spíš bych řekla, že nebyla stříhaná vůbec, nebo jen to, co moc viselo dolů a proto tak zespodu proschla... Teď bych ji z každé strany tak o polovinu šmikla a na jaře ostříhala hóódně nakrátko, aby obrazila novými... celý příspěvek >
Kdo pozná tuto rostlinu?, 31.8.2012
Buď ji lze stáčet do kruhu (svisle nebo vodorovně), nebo stříhat jako keřík. Měla jsem oboje, keřík měl víc konců s listy a kvítky, líbil se mi víc. Z ořezaných konců si ji můžete namnožit (opláchnout mléko, nechat do druhého dne zaschnout, zasadit a... celý příspěvek >
Co je to za květinu? Prosím, 30.8.2012
Nechce přímé slunce, měla by mít stále mírně vlhkou zem (ale nepřelít), která by měla být vzdušnější, ne moc udusaná. Jinak vysoké kmínky můžete zasadit hlouběji do země, pustí si tam potom... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika