|
Příspěvky uživatele - 231.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy začít krmit rybyčky?, 16.3.2012 Já osobně začínám krmit, až když má voda kolem 13 - 15°C. Přeci jen po zimě mají ryby zpomaleny metabolismus a jejich travení není ještě pořádně "nastartováno". Takže se pak muže stat, že se ryba jakoby nafoukne a muže umřít. Zaleží jaké tam mate... celý příspěvek > |  | Fotky jezírek a filtrací, 11.3.2012  Také zde přidám své jezítko.:-) Stáří 3 roky, objem cca 12000l, max. hloubka 150 cm. obyvatele: 10 KOI, jeseter, 4 jeseni, 8 perlínu a 8 karasů. Jelikož máme zahradu na skále, nemohl jsem si bohužel moc planovat, jak bude jezírko vypadat, kam to šlo... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradní traktor na vysokou trávu, 27.8.2011 Ano, máte pravdu. Našel jsem tu nějaké diskuze o trakturku a vysoké trave. Takže traktor nebude! Spíše to asi vidíme na pohonnou jednotku s bubnovou sekackou a sedackou (+časem prikoupit radlici a vozik), tím padem to bude skoro jako trakturek.:-) A... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor na vysokou trávu, 25.8.2011 Dobrý den, Na chalupě máme zatravněný pozemek o rozloze cca 2000 m2, je tam i členitý teren a mírně ve svahu. Jezdíme tam jen párkrát za rok a sekáme trávu cca 60 cm i vyšší. Používáme bubnovou sekačku, ale i tak je to s ní pořádna námaha a jsou s ni... celý příspěvek > |  | Otírání rybek o kameny, 14.5.2010 Dobrý den,
mě se děje to samé. :-) mám také malé koi, kterí se otírají o dno a kameny. Ale nemoc to není, dělají to i jiné ryby např. jeseni nebo perlíni a občas i velcí koi. Podle mě si tím čistí jen čistí tělo.
Jakub |  | Proč mě uhynuli jeseteři?, 11.4.2010 No mě bohužel taky čekalo nemilé překvapení v podobě mtrvého jesera.. :-(A na 99,9% byla příčina v tom, že tesně před tím, než roztál led se mi udělala velká vláknitá řasa a chudák jeseter se do ni zamotal, jelikož pro život potřebuje pohyb, tak měl... celý příspěvek > |  | Co okusuje listy lekninu, 21.3.2010 Náhodou amura tam nemáte...? |  |
 |
|
|
|