|
Begonie, 1.10.2010 Dobrý den, chci se zeptat, co s begoniema, zatím krásně kvetou, mrazíci zatím nebyli.Nechat je až odkvetou a oschnou a hlíhy uschova?Děkuji Jitka |
 |
Převislá vrba, 12.8.2010  Dobrý den, zřejmě mám stejný problém, na lístkách převislé vrby jsem objevila žluté skvrny, při bližším pohledu to vypadá na rubu listů jako kopečky žluté plísně, na lícu lístků to vypadá jako žluté propadlé skvrnky. Prosím o radu, co je to za... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Letni strih?, 8.8.2010  Jasně myslím celý hrozen(obrázek).Děkuji za radu, nechám se překvapit další rok.Na ochutnání to stačí. |
 |
Letni strih?, 6.8.2010 Dobrý den, chci se zeptat, mám víno Agát, které letos rodí poprvé, ale hrozny jsou menší asi tak jako větší hrášek a yačíná fialovět.Proč je tedy tak malé, málo hnojené nebo jiný důvod.Jitka |
 |
Letni strih?, 26.7.2010 Děkuji za radu jdu na to.J. |
 |
Identifikace pokojové rostliny 1, 24.7.2010  prosim nazev pokojovky.dekuji |
 |
Identifikace pokojové rostliny, 24.7.2010  nazev pokojovky dekuji michala |
 |
Název pokojové rostliny , 24.7.2010  prosim o nezev tehle pokojove rostliny dekuji predem michala |
 |
Prosím o název pokojové rostliny, 24.7.2010  prosim o nazev tehle pokojove rostliny dekuji michala |
 |
Letni strih?, 23.7.2010 Takže zaštípnout a jak daleko od střapce, letorosty jsou asi 2m dlouhé.Poprvé rodí ze tří šlahounů dva.Děkuji Jitka |
 |
|
 |
Letni strih?, 22.7.2010 co znamená osečkovat?Děkuji |
 |
Rada - jak likvidovat škumpu, 22.7.2010 Jakou kyselinou likvidovat škumpu? |
 |
Prosim o nazev stromu, 22.7.2010 dekuji jeste jednou za pomoc, bydlim v panelaku v prizemi a mam ji pred oknama tet bojuji o skaceni ale zjistila sem ze vlastne ikdyz se skaci musim nejak zlikvidovat koreny sem zvedava jestli too nekdo povoli skacet |
 |
Škumpa, 22.7.2010 dobry den chtela bych se zeptat zlikvidovala bych škumpu kdybych injekcni strikackou v pravovala dokmene priskirici |
 |
Co vaše réva?, 20.7.2010 Dobrý den, mám předloni nasazené víno, poprvé rodí, mám 3 šlahpuny na dvou i 2 a1 střapec velké jako hrášek.Ale šlahouny jsou dlouhé asi 2m, co s nimi, zaštípnout? |
 |