Příspěvky uživatele - 224.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 3.6.2012
Dobrý den, velmi hezký krb. Líbilo by se mi něco podobného. Zatím se rozhlížím po inspiraci. Mohl byste napsat nějaké podrobnosti? Zejména kolik jakého materiálu bylo použito a na kolik Vás stavba přišla. Děkuji
John deere jm 36, 4.9.2011
Zdravím. Přesně jak píšete, mizerný sběr trávy, to je její chyba.  Ale problém je v tom, že se ucpává sběrací otvor, takže se podle mne, ani zcela koš naplnit nemůže.
John deere jm 36, 5.8.2011
Dobrý den. Rád bych se zeptal p.t. obecenstva na Vaše zkušenosti s travní sekačkou John Deere JM 36. Sám jsem si ji pořídil a mám na ni rozpačitý náhled. Děkuji.
Ořešák pláče, 5.3.2011
Dobrý den, můj ořešák dává každý rok mnoho krásných ořechů. Avšak v současné době mu na některých místech z větví vytéká míza... jakoby plakal. Nevíte někdo o jakou chorobu, či co by se mohlo jednat?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika