Příspěvky uživatele - 178.197

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Má CubCadet uzávěrku diferenciálu?, 2.12.2007
Zdravím majitele CubCadetů (1020 nebo 1023) a prosím Vás o ktárkou odpověď na následující dotaz: Má CC 1023 uzávěrku diferenciálu? V prospektu z UK píší že ano, ale uživatelský manuál, co je na síti, o takové možnosti zarytě mlčí stejně jako weby... celý příspěvek >
Zahradní traktor s radlicí klouže. Co s tím?, 30.11.2007
Možná hloupý dotaz: Z čeho jste vyrobili tu zátěž? Představoval bych si tak sto kilo. Napadá mne udělat takový plechový "truhlík" a do něj naskládat kanystry s vodou.
Plíseň sněžná teď? A jak na ni?, 24.11.2007
První sníh roztál a mně se zdá, že mám v trávníku plíseň sněžnou. Kola o průměru 40 až 60 cm, mezi stébly trávy bílá plíseň na některých místech jsou stébla již hnědá. Má smysl ještě teď dělat nějaká opatření?
Jaké sněhové řetězy pro travní traktor?, 14.11.2007
Jo, to vypadá dobře. Jen nevím, zda volit šikmou stopu nebo žebříkovou?
Jaké sněhové řetězy pro travní traktor?, 14.11.2007
Pro zimní údržbu budu zřejmě potřebovat sněhové řetězy na traktor MTD. Ty z ceníku MTD se mi zdají dost "řídké" i drahé (2.500,-) Kč. Nemáte někdo zkušenosti a dobrý tip? Mám rozměr 18x9,5. Děkuji za vaše názory. --VT
Ultrazvukový odpuzovač zajíců, 10.11.2007
Mám nově založenou zahradu u lesa. Právě jsem dokončil výsadbu stromů a keřů a stále bojuji s okusem. Sice jsem zahradu oplotil, ale zajíci mají mimořádnou chuť na mladé stromky a keře. Což o to, stromky se dají chránit pletivem kolem kmínku,... celý příspěvek >
Tráva v kompostu - pořád se lepí, 20.10.2007
Založil jsem asi před měsícem nový kompost. Hlavní složkou je posekaná tráva (zavadlá) smíchaná s koňským hnojem. Měl jsem to naházeno volně na hromadě a občas přihodil šlupky z kuchyně. Dnes jsem si koupil ohradník, instaloval jej a přehazoval... celý příspěvek >
Doporucte hnojivo na podzimni hnojeni, 1.10.2007
Já používám http://www.agrolinz.cz/cz/WBP_LINZER_PRO_CZ_12_06.pdf v dávce 20g/m2.  Cena za metrák byla kolem 1.000,- Kč, v maloobchodní sítí (takové ty bauhausy, haumarkty, bau...) bude vyšší. Tam ale spíše uvidíte hnojivo Expert... celý příspěvek >
CubCadet 1023 - jak poznam naplnění koše?, 30.9.2007
Dobrý den,MTD má tradičně mizerný manuál i k tak drahému výrobku, jakým je CubCadet 1023. Při sekání se mi náhle ozval zvukový signál. Polil mne pot a okamžitě jsem vypl zapalování. Myslel jsem si, že traktor nemaže. K mémo velkému překvapení bylo... celý příspěvek >
Vertikulátor SOLO 518 - opotřebení nožů, 26.9.2007
Prosím majitele tohoto stroje o radu: Koupil jsem jej minulý týden, o víkendu projel zahradu (cca 2000m2 - tak 4 hodiny) a při čištění jsem s úžasem zjistil, že nože jsou dost opotřebované. Je tohle normální anebo dělám někde chybu? Snažil jsem se... celý příspěvek >
Jaké hnojivo po podzimní vertikulaci., 22.9.2007
Jsem novopečený majitel vertikulátoru SOLO 518. Skvěla mašinka. Teď přemýšlím, čím to pohnojit. Mám v tuto roční dobu použít již podzimní hnojivo (zvýšený obsah draslíku) anebo standardní s vysokým podílem dusíku?
Zahradní traktor CubCadet, 22.9.2007
Prosím majitele CC1020/1023 o radu: Koupil jsem si CC1023 a první hodinu práce plná spokojenost. Jen jeden dotazů: Při práci se na displeji zobrazuje počet motohodin. Vedle tohoto čísla vlevo mi bliká nějaký divný symbol. Jelikož v manuálu o tom... celý příspěvek >
Je olej 5W-40 lepší než 10W-30?, 20.9.2007
Dobrý den,od dnešního dne jsem šťastným majitelem vertikulátoru Solo 518. V návodu k motoru je předepsán olej 10W-30/API SG nebo lepší, ale prodejce mi radil Castrol s plnou syntetikou 5W-40/API SM. Kvalitatovní třída API SM je vyšší, než ... celý příspěvek >
Marunaka - hlava, 18.9.2007
Já tam mám hlavu, kterou mi prodal Toninger v Brně. Je to nějaká Honda. Má kovový závit, je to poloautomat. Naprostá spokojenost. Původní plastový nesmysl jsem vyhodil.
Krystalon podzim pro Magnolii a Buxus?, 12.9.2007
Mohu použít zálivku krystalonem podzim (NPK 6-12-36) pro Magnolii? Mám v plánu na podzim vyhrabat, vylepšit rašelinou a zalít podzimním krystalonem. Nejsem si ale jist, zda je NPK použitelné i pro rostliny, které mají rády kyselou zeminu (magnolia,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika