|
jasmín, 2.5.2008 Tak jsem mrkla na net a je to ten Stephanotis - věncovec květnatý.A děkuji |
 |
divné věci na tůjích, 2.5.2008 Tak teď nevím co to mám na zahradě.Koupili jsme to jako tůje.. |
 |
|
 |
divné věci na tůjích, 2.5.2008 To snad není jalovec. |
 |
Rebarbora, 2.5.2008 Děkuji.Tak na podzim ji přesadím.Teď už je asi pozdě.A nějaký recept na ty dobroty by nebyl? |
 |
Rebarbora, 1.5.2008 Mám dotaz ohledně stanoviště pro rebarboru.Na sluci nebo do stínu?Mám ji na celodenním slunci a zdá se že se jí tam moc nedaří.A jak je to s hnojením? |
 |
Rebarbora, 1.5.2008 Máte někdo nějaký dobrý a vyzkoušený recept na něco s rebarbory?Děkuji |
 |
jasmín, 1.5.2008 tak ten můj nemá listy lichozpeřené.Spíš vypadjí jako listy voskovky.Tmavě zelené a tuhé.Kvetl vloni a už nevím jestli byly čistě bílé. |
 |
jasmín, 1.5.2008 Dobrý den.Zajímalo by mne jaký je rozdíl mezi jasmínem (officinale) a jasmínokvětým lilkem.Jak poznám Který mám?Dostala jsem ho.Děkuji Jana |
 |
okurky nakládačky - pěstování vertikálně, 28.4.2008 Kari siť je kovová siť která se používá ve stavebnictví. kopíte ji asi va stavebninách. |
 |
Vlašské ořechy - nový recept, 28.4.2008 Taky přidávám jednu dobrotu.
Ořechový orlík
50dkg hladké mouky
2dkg cukru
2 vejce
20dkg másla
2 lžíce medu
2 lžičky sody smíchané s 2 lžícema mléka
Smícháme a rozdělíme na polovic.Dotenka vyválíme na pečící papír.Jednu půlku upečeme v... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kysané zelí, 27.4.2008 Poradil by někdo proč mi letos naložené zelí změklo?Koupila jsem již nakrouhané.Děkuji Jana |
 |
Kdo to je?, 24.4.2008 Taky nám letos padají celé i nerozvinuté květy.Nemůžou to dělat ptáci? |
 |
Hledám keř, 23.4.2008 Děkuji všem.Je to ten tavolník. |
 |
Hledám keř, 23.4.2008 Děkuji ale trnka to není.Jde o okrasný keř. |
 |
Hledám keř, 23.4.2008 Nevíte, prosím,někdo jak se jmenuje?Je to keř který nejdříve kvete a pak má listy.Květů je hodně jsou bílé a maličké.Keř je jimi uplně obsypaný.Kvete asi v tuto dobu nebo o fous později.Děkuji |
 |