Příspěvky uživatele - 44.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jasmín, 2.5.2008
Tak jsem mrkla na net a je to ten Stephanotis - věncovec květnatý.A děkuji
divné věci na tůjích, 2.5.2008
Tak teď nevím co to mám na zahradě.Koupili jsme to jako tůje..
divné věci na tůjích, 2.5.2008
To snad není jalovec.
Rebarbora, 2.5.2008
Děkuji.Tak na podzim ji přesadím.Teď už je asi pozdě.A nějaký recept na ty dobroty by nebyl?
Rebarbora, 1.5.2008
Mám dotaz ohledně stanoviště pro rebarboru.Na sluci nebo do stínu?Mám ji na celodenním slunci a zdá se že se jí tam moc nedaří.A jak je to s hnojením?
Rebarbora, 1.5.2008
Máte někdo nějaký dobrý a vyzkoušený recept na něco s rebarbory?Děkuji
jasmín, 1.5.2008
tak ten můj nemá listy lichozpeřené.Spíš vypadjí jako listy voskovky.Tmavě zelené a tuhé.Kvetl vloni a už nevím jestli byly čistě bílé.
jasmín, 1.5.2008
Dobrý den.Zajímalo by mne jaký je rozdíl mezi jasmínem (officinale) a jasmínokvětým lilkem.Jak poznám Který mám?Dostala jsem ho.Děkuji Jana
okurky nakládačky - pěstování vertikálně, 28.4.2008
Kari siť je kovová siť která se používá ve stavebnictví. kopíte ji asi va stavebninách.
Vlašské ořechy - nový recept, 28.4.2008
Taky přidávám jednu dobrotu. Ořechový orlík 50dkg hladké mouky 2dkg cukru 2 vejce 20dkg másla 2 lžíce medu 2 lžičky sody smíchané s 2 lžícema mléka Smícháme a rozdělíme na polovic.Dotenka vyválíme na pečící papír.Jednu půlku upečeme v... celý příspěvek >
Kysané zelí, 27.4.2008
Poradil by někdo proč mi letos naložené zelí změklo?Koupila jsem již nakrouhané.Děkuji Jana
Kdo to je?, 24.4.2008
Taky nám letos padají celé i nerozvinuté květy.Nemůžou to dělat ptáci?
Hledám keř, 23.4.2008
Děkuji všem.Je to ten tavolník.
Hledám keř, 23.4.2008
Děkuji ale trnka to není.Jde o okrasný keř.
Hledám keř, 23.4.2008
Nevíte, prosím,někdo jak se jmenuje?Je to keř který nejdříve kvete a pak má listy.Květů je hodně jsou bílé a maličké.Keř je jimi uplně obsypaný.Kvete asi v tuto dobu nebo o fous později.Děkuji
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika