|
Příspěvky uživatele - 224.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Californský králík, 30.1.2013  Dobrý den, chovám kalifornské králíky a mám u jednoho samce problém s ušima. Má v nich plno stroupků až hnisu. Občas to stříkáme arpalitem, ale neustále se to vrací. Vy to kapete olejem? Jako obyčejným olejem nebo jak? Děkuji za odpověď |  | Karešova třešeň není samosprašná?, 24.6.2012 Karešovu a Burlat jsem měl vedle sebe 6 let. Neopylovaly se. Potvrdili mi to i na serveru prodejstromku.cz. Tak jsem je skácel, bude dřevo na uzení...! |  |
|  | Vrba - choroba, 31.5.2012  Prosím o radu, mám dvě vrby a během dvou dnů se na obou objevila nějaká choroba viz obrázek. Listy najednou začaly odcházet, uschly a oba stromky jsou kompletně napadeny. Poradíte co je to za chorobu a co by na to pomohlo? Šíří se to velmi... celý příspěvek > |  | Problem Dolmar 420, 19.3.2011 Chtěl bych koupit také 420, budu řezat kolem 30 m dřeva ročně na palivo, bříza do krbu + smrk. Myslíte si, že tato pila je dostačující?. Mě se u této pily líbí to, že má klikovou skříň se slitiny hořčíku a ne z plastu, jako HQ, kterou mi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|