Příspěvky uživatele - 224.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Californský králík, 30.1.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, chovám kalifornské králíky a mám u jednoho samce problém s ušima. Má v nich plno stroupků až hnisu. Občas to stříkáme arpalitem, ale neustále se to vrací. Vy to kapete olejem? Jako obyčejným olejem nebo jak? Děkuji za odpověď
Karešova třešeň není samosprašná?, 24.6.2012
Karešovu a Burlat jsem měl vedle sebe 6 let. Neopylovaly se. Potvrdili mi to i na serveru prodejstromku.cz. Tak jsem je skácel, bude dřevo na uzení...!
Vrba - choroba, 31.5.2012 Obsahuje fotku
Prosím o radu, mám dvě vrby a během dvou dnů se na obou objevila nějaká choroba viz obrázek. Listy najednou začaly odcházet, uschly a oba stromky jsou kompletně napadeny. Poradíte co je to za chorobu a co by na to pomohlo? Šíří se to velmi... celý příspěvek >
Problem Dolmar 420, 19.3.2011
Chtěl bych koupit také 420, budu řezat kolem 30 m dřeva ročně na palivo, bříza do krbu + smrk. Myslíte si, že tato pila je dostačující?. Mě se u této pily líbí to, že má klikovou skříň se slitiny hořčíku a ne z plastu, jako HQ, kterou mi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika