Příspěvky uživatele - 101.224

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mráz na víkend, 29.5.2012
Pane Josef, doufám, že nebudeme muset za 14 dní hledat na googlu spojení "ledoví kluci" letos snad ještě chybí nějaké pořádné kroupy a poslední může zhasnout...
Plody pod útokem obaleče, 29.5.2012
tak na tu jsem nějak zapomněl v tuhle chvíli předpokládám postřik nezabere proti pilatce stříkám jenom slivoně
Plody pod útokem obaleče, 29.5.2012
Dneska jsem kontroloval jabloně. Dle SET byl u nás před 2 dny počátek kladení vajíček. Na asi 1/8 plodů jsem našel nepatrné malé černé dírky, asi 1mm do plodu, někde u toho byla i taková lepkavá kapka. Předpokládám, že to je díky obaleči. Je... celý příspěvek >
Mráz na víkend, 29.5.2012 Obsahuje fotku
No, tak na tohle téma mi snad nikdo nenapíše, že to je přece normální, když jsou ledoví muži Ledoví muži už 14 dní nejsou a na víkend hlásí mrazíky... Myslel jsem, že mám ráno asi vlčí mlhu, když to naskočilo na obrazovce...
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika