|
Příspěvky uživatele - 101.224
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mráz na víkend, 29.5.2012 Pane Josef, doufám, že nebudeme muset za 14 dní hledat na googlu spojení "ledoví kluci" letos snad ještě chybí nějaké pořádné kroupy a poslední může zhasnout...
|  | Plody pod útokem obaleče, 29.5.2012 tak na tu jsem nějak zapomněl
v tuhle chvíli předpokládám postřik nezabere
proti pilatce stříkám jenom slivoně |  |
|  | Plody pod útokem obaleče, 29.5.2012 Dneska jsem kontroloval jabloně. Dle SET byl u nás před 2 dny počátek kladení vajíček.
Na asi 1/8 plodů jsem našel nepatrné malé černé dírky, asi 1mm do plodu, někde u toho byla i taková lepkavá kapka.
Předpokládám, že to je díky obaleči. Je... celý příspěvek > |  | Mráz na víkend, 29.5.2012  No, tak na tohle téma mi snad nikdo nenapíše, že to je přece normální, když jsou ledoví muži
Ledoví muži už 14 dní nejsou a na víkend hlásí mrazíky... Myslel jsem, že mám ráno asi vlčí mlhu, když to naskočilo na obrazovce... |  |
|
|
|