|
Příspěvky uživatele - 224.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je příčinou?, 12.4.2012  Bydlím v centru Č. Budějovic, broskev je u domu a u 3m vysoké zdi a vedle je ještě netknutá Earliglo. Zkušenosti s Roundupem mám, ale jen blázen by ho užíval na jaře. Přidám ještě fotku. |  | Co je příčinou?, 12.4.2012  Páni sadaři, toto se mi nyní objevilo na Redhavenu zhruba po odkvětu. Stromek je 15letý, každoročně plodící. Připadne mi to jako žloutenka, ale je to jen na některých větvičkách, dohromady tak na 1/5 obrostu. Poradíte? |  |
|  | Založení skleníku, 12.4.2012 Já jsem se úplně děsil betonování základů pod skleník. A tak jsem nakoupil betonové plotové desky rozm. 200*30*7cm. Pro můj skleník KN vel 4*2,58m jsem jich potřeboval 7ks. V trávníku jsem vyryl rýhu asi15cm š.a 20cm hl.v základně skleníku, postavil... celý příspěvek > |  | Plechové sudy, 12.4.2012 Naprostý souhlas. Nezávadná barva vydrží jako vnitřní nátěr sudu tak jednu sezónu a plechovka stojí od dvou stovek nahoru, to už je lepší koupit plastový sud. Já kupoval v Bauhausu 200l/400kč a jsem spokojený. Už třeba jen proto, že sudy jsou mírně... celý příspěvek > |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 9.4.2012 V Č. Bu. nějakým zázrakem vydržela oblačnost až do 4hod ráno. Podle Chmu ve 3,25 ráno jen -1, ale nejnižší v 5,25 -2,7 a přízemní -7,3. Měřáky mají na okraji města, takže v centru broskvoně určitě vydržely, u meruněk se uvidí. Popravdě jsem to čekal... celý příspěvek > |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 8.4.2012 Předpověď na noc je -3 až -7, tak meruňky už odepisuju(po odkvětu), broskve jsou v plném květu(zvonkovitý typ), tak tam mám ještě naději. České Budějovice. Aktuální teplota venku +2,2st. |  | Myslíte, že nedávný mráz mohl poškodit květní pupeny meruněk?, 10.3.2012 Teď, 10. 3. už je to jasné. Karola-1/10květů vydržela, Maďarská-žádná úroda. Broskvoně se zatím zdají OK. České Budějovice |  | Ananas, 16.7.2011 Ahoj, pokaždé když jsem zasadila vršek z koupeného ananasu tak uschl.Až jednou pustil kořínky a roste.Mám ho už 4 roky, má asi 50cm dlouhé listy, nemá rád přílišnou zálivku.Nedávno jsem slyšela že by mělo být v květináči jablko, že jeho enzymy... celý příspěvek > |  | Prosím o název rostliny, 29.4.2011 Je to sice pracné, ale já ho ničím takto: počkám, až rostlina začne kvést a hlavní stvol zdřevnatí. Pak je možné po dešti celou rostlinu vytrhnout ze země i s kořeny. Samotné rostliny pak zkompostuji na samostatném místě. Co nezničím takto... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|