|
Příspěvky uživatele - 224.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ktera potvora prosim dela na zahone chodbičky nadzvedle nad uroven zahonu, 12.5.2012 Hryzec vodní, s ním je těžké pořízení, miluje rostlinnou potravu a tak v zahradě může poničit skoro vše, brambory, kořenovou zeleninu, košťálovou, zákrsky, atd. Mě kdysi vyžral zelné hlávky v místě, kde se dotýkaly země, to samé provedl s celerem. Do... celý příspěvek > |  | Ochrana proti okusu zvěří, 12.5.2012 To, že máte kmínky odrbané, je fakt. Srnce na jaře svědí parůžky a hledají, o co by si je podrbali. Něco jiného je pak zimní okus zvěří. Abych tomu zabránil, uřežu z nějaké větší jabloně větve a rozhodím je mezi stromky. Chutnají jim především pupeny... celý příspěvek > |  |
|  | Ochrana proti okusu zvěří, 12.5.2012 Mám chalupu u lesa a neoplocený sad vedle. Když nejsem na chalupě já, je tam lesní zvěř. Za 15let jsem vysázel tak 50 stromků a řeším stejný problém. Nejlépe se mi osvědčilo králičí pletivo stočené na průměr 10-20cm, dobře spojené a přidržované do... celý příspěvek > |  | Sekačka Partner 51-625 CMDW, 11.5.2012 Já mám toho Partnera, druhou sezónu a taky dobrý, jen se mi zdá těžká při nakládání do auta, ale za těch 7,5 litru, co stála, to přežiju. |  | Sekací stroj pro park, 10.5.2012 Mimochodem, sehnal jsem si starší přívěsný vozík na bantamech, zvedl postranice tak na 1, 5 m, za traktůrek přišrouboval kouli a vozík při sečení tahám za sebou a tráva se sype rovnou do vozíku. Takhle na rovině nasekám až kubík trávy. |  | Sekací stroj pro park, 10.5.2012 Popíšu jen svoje zkušenosti. V r. 1998 jsem zakoupil travní traktor Agrojet (výr. Jičín), tehdy ještě nedělali servo, takže manuální řazení, záběr, tuším asi 110cm(ostatně téhle šířky záběru nikdy nedosáhnete, neboť jednotlivé řady se musejí... celý příspěvek > |  | Pozdní jarní mrazy, 10.5.2012 Zdravím, já taky doufám, ale kdybych v pondělí měl zjistit škody, asi bych si rval vlasy, že jsem jen doufal a něco nekonal. Samozřejmě je jiná situace, když zakryju pár řádků brambor, celer, afrikány, cinie a astry, než když mám zabezpečit minimálně... celý příspěvek > |  | Pozdní jarní mrazy, 10.5.2012 Zdravím, Mirku, přízemní teplota -7st. je opravdu přízemní, zatímco teploty, které nám předpovídají, jsou teploty naměřené ve výšce 2m nad zemí. Pokud nevěříte, zkuste si dát ven nějaký dig. teploměr s možností záznamu nejnižší teploty a dvojím... celý příspěvek > |  | Pozdní jarní mrazy, 10.5.2012 No, když přijdou v pátek ty kroupy, tak aspoň už nebude mít mráz co zničit. |  | Co je příčinou?, 4.5.2012 Díky Vám za rady a zdravím. |  |
|  | Co je příčinou?, 4.5.2012  Zdravím Vás. Po třech týdnech se přikláním k Vašemu názoru, že to nejspíš opravdu mohla být asfyxie a odumření některých větví. Větve s nevyvinutým olistěním jsem odřízl. Stromek normálně odkvetl, nasadil na plody a zdá se být v pohodě. |  | Tip na tichou sekacku?, 1.5.2012 Na Vašem místě bych hledal sekačku, která je schopná posekat trávník různé hustoty a výšky bez navyšování otáček a tím i zvýšení hluku. Hledal bych sekačku s vyšším výkonem a určitě s regulací otáček. Abyste nastartoval do standartních otáček a v... celý příspěvek > |  | Jablko citrůnče, 30.4.2012 Croncelské je popsané ve starém Atlasu tržních odrůd ovoce z r. 1957 Netrpí chorobami, jen mírně strupovitostí, dozrává zač. září a vydrží do vánoc. Já jsem se k němu dostal s pořízením chalupy, nadm. výška 650m a vloni mělo obzvláště... celý příspěvek > |  | Rozlišení květů Redhaven a Fairhaven, 29.4.2012  Mohu se mýlit, ale podle mě všechny květy na obrázku jsou miskovitého tvaru, zatímco květy odrůd Redhaven a Fairhaven mají zvonkovitý tvar, tj. jakoby se úplně neotevřou. Dále miskovitý květ je světle růžový, zatímco zvonkovitý je tmavěji růžový.... celý příspěvek > |  | Do jakého stáří/výšky lze kácet smrky bez povolení?, 29.4.2012 Bylo. |  |
 |
|
|
|