|
Příspěvky uživatele - 103.213
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký křovinořez?, 7.6.2012 No taky se mi výběr nakonec zúžil na HQ 535Rx nebo Stihl FS 240 je výkonnější než 130 a v akci i levnější než 130. Teď se jen správně rozhodnout, jestli dát přednost většímu výkonu, nebo menší váze. |  | Jaký křovinořez?, 28.5.2012 Takže myslíte, že by mi stačila bohatě např. STIHL FS90 nebo třeba Husqvarna 327Rx nebo ta 135R? Jde mi o to, aby to za ty peníze už něco vydrželo a abych nebyl pak po záruce pořád jen v servisu, že na tom bude pořád odcházet ten či onen díl... |  |
|  | Jaký křovinořez?, 23.5.2012 Jelikož nemá zemnící kolík tak mám 2x1,5 možná dokonce i 2x1,0 je to už minimálně 6 let, tak si nepamatuju jaký kabel jsem tehdy kupoval. |  | Jaký křovinořez?, 21.5.2012 Zdravím,
chtěl bych si nechat poradit od zkušenějších s výběrem křoviňáku. Sekám cca 600-800m2 převážně svah i prudší, který je hrbolatý s vyšší a dost hustou mokrou trávou ve které se vyskytují sem tam napadané šišky a suché větvičky, krtince a... celý příspěvek > |  |
|
|
|