Příspěvky uživatele - 103.213

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký křovinořez?, 7.6.2012
No taky se mi výběr nakonec zúžil na HQ 535Rx nebo Stihl FS 240 je výkonnější než 130 a v akci i levnější než 130. Teď se jen správně rozhodnout, jestli dát přednost většímu výkonu, nebo menší váze.
Jaký křovinořez?, 28.5.2012
Takže myslíte, že by mi stačila bohatě např. STIHL FS90 nebo třeba Husqvarna 327Rx nebo ta 135R? Jde mi o to, aby to za ty peníze už něco vydrželo a abych nebyl pak po záruce pořád jen v servisu, že na tom bude pořád odcházet ten či onen díl...
Jaký křovinořez?, 23.5.2012
Jelikož nemá zemnící kolík tak mám 2x1,5 možná dokonce i 2x1,0 je to už minimálně 6 let, tak si nepamatuju jaký kabel jsem tehdy kupoval. 
Jaký křovinořez?, 21.5.2012
Zdravím, chtěl bych si nechat poradit od zkušenějších s výběrem křoviňáku. Sekám cca 600-800m2 převážně svah i prudší, který je hrbolatý s vyšší a dost hustou mokrou trávou ve které se vyskytují sem tam napadané šišky a suché větvičky, krtince a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika