|
Příspěvky uživatele - 111.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poraďte prosím jehličnaté a listnaté trvalky do stínu, max. výšky 50 cm, 6.6.2012 Jest tak, pane Josefe, izolace je, půda je pod textilií. :-) |  | Poraďte prosím jehličnaté a listnaté trvalky do stínu, max. výšky 50 cm, 4.6.2012  Chci si k pár kamenům, které jsem dostala z Tater, přisadit a udělat takovou miniskalku u domu, ale je to vše ve stínu, děkuji za jakoukoli radu, Janotová Pavla |  |
|  | Ploštěnka? Poraďte co s něma v bytě, 4.6.2012 Děkuji pane Josefe, už hledám více, Janotová |  | Ploštěnka? Poraďte co s něma v bytě, 3.6.2012  Dobrý den,
neví prosím nekdo tady, jak se jmenuje tento "brouk", leze nám při vlhku do obýváku přes terasu, je to docela nepříjemné, obzvlášť když nám tady lezou po zemi i nase desetiměsíční dvojčata :-(
mockrát děkuji za jakoukoli... celý příspěvek > |  | Lopuch a slez v trávníku, 3.6.2012 Všem velice děkuji za Váš zájem o můj problém, dnes jsem chtěla navečer stříkat Bofixem, ale pršelo, snad to výjde následující dny, ještě jednou díííky,
Pavla Janotová |  | Lopuch a slez v trávníku, 31.5.2012 Dobrý den, tak jsem dnes prošla celý trávník, a máte samozřejmě pravdu, je to podběl, našla jsem totiž už i opravdový lopuch, má větší listy, a je vidět ten rozdíl, tak co s tím, BOFIX? Na tom agromanuálu totiž není v plevelích podběl :-(
Díky,... celý příspěvek > |  | Lopuch a slez v trávníku, 31.5.2012 Díky, vím jaké má podběl kořeny, mrknu na to a napíšu, děkuji! Janotová pavla |  | Lopuch a slez v trávníku, 30.5.2012  Připojuji foto "ploštěnky", děkuji, Janotová |  | Lopuch a slez v trávníku, 30.5.2012  Je to určitě lopuch, máme hned vedle potok, tak vím, jak vypadá. Podběl tu je taky, ale už se pro letošek "ztratil". Nevím jak říkáte této rostlince, my sléz, ale nejsem si jistá, ještě jednou přidávám jinou fotku.
Když už jsem tady, lezou nám do... celý příspěvek > |  | Lopuch a slez v trávníku, 28.5.2012  Dobrý den, poradil by mi někdo? Zaseli jsme letos poprvé trávu-konkrétně hřištní směs, dřív tam ale trochu rostl slez a lopuch, sousedíme s potokem. Když začal plevel na jaro růst, obešla jsem zahradu s roundupem, ale výsledek žádný, možná bych... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|