Příspěvky uživatele - 69.160

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pattfield PE-BKS 3735, 12.4.2012
Dnes sem zase něco pořezal a všechno ok nalil sem tam fakt malinko paliva abych dojel celou nádrž no a nařezal sem hodně zase s přestávkami, vzdal sem to ikdyž nádrž už byla prázdná tak to pořád řezalo a běželo asi už jen na výpary nebo nevim.Chytá... celý příspěvek >
Spirit CS250, 12.4.2012
Dobrý den prosím máte někdo zkušenosti stouto malou pilou?Nejspíš to bude šmejd ale na občasné pokosení malách stromků b stačila určitě si ji plno lidí koupilo.Nejlepší teda je ta fotka to je jasná fotomontáž :D
Pattfield PE-BKS 3735, 12.4.2012
To sice ne ale aspoň by měl Favorit trochu lepší zvuk
Elektrocentrála, 12.4.2012
Vidím na dobytka utěsněné kartery motoru silikonem za tyhle těsnící metody bych střílel to už sem měl na 2 motorkách co sem koupil, to je takovej problém to vystřihnout s těsnícího papíru?Ani bych se nedivil kdyby to nejelo kvůli tomu že to někde... celý příspěvek >
Pattfield PE-BKS 3735, 11.4.2012
Jo a jasně vypadá plastově to zbarvení se mi taky moc nelíbí ale plasty nevypadají tak nekvalitně uvidíme časem jak to bude držet nedělám stoho nějakou libovou pilu je to jen levná hobby jen se tu dělím o zkušenosti a případné vylepšování tak je... celý příspěvek >
Pattfield PE-BKS 3735, 11.4.2012
Ta pila akorát nařeže ještě zbytek palivového dřeva co se válí po zahradě a pak se občas použije na prořezání stromků tak se otcovi nedivím že nechce dávat o několik více tisíc za kvalitnější značku.Mě to na seznámení s motorovkami stačí a než já... celý příspěvek >
Pattfield PE-BKS 3735, 10.4.2012
Pokud zjistím které pily je to kopie nebo aspoň ten motor tak si budu kupovat díly sám a kvalitní to samé popřípadě ložiska, gufera.Na záruku stím nejspíš ani nepudu snad jedině kdyby se stala nějaká hodně nákladná závada
Pattfield PE-BKS 3735, 10.4.2012
Stála 2999 nad Hechtem sme také přemýšlely ale to je také čína pod německou značkou nebo ne?
Motorová pila Oleo-mac, 10.4.2012
Tak co šlapou vám ještě ty Oleo Maci po takové době?
Pattfield PE-BKS 3735, 9.4.2012
Ještě je dobré že je na tom lišta a řetěz Oregon a to co sem slyšel se dá dobře sehnata a je i kvalitní nevím co je an tom pravdy uvidíme
Pattfield PE-BKS 3735, 9.4.2012 Obsahuje fotku
Zdravím koupily jsem tuto benzínovou pilu z Hornbachu na to naše zahradní řezání potom co odešla elektrická pila.Dnes proběhlo první zkoušení a zajíždění dal jsem trochu více oleje 1:33 a nedával vysoké otáčky a snažil se je často měnit, dělal jsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika