|
Příspěvky uživatele - 106.123
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čím na šťovík?, 14.6.2012 Dobrý den.
Na zahradě se začalo dařit šťovíku, čím jej odstranit, aby nebyly zároveň poškozeny opodál vysazené krušpánky? Děkuji za radu. iVA
|  | Ostružiny - choroba či škůdce?, 24.5.2012 Tutéž chorobu jsem i já zjistila a nemohu zjistit čím ostružiny, které nádherně rodily- zachránit- Prosím poraďte |  |
|  | Strom na hory, 7.11.2011  zdravím, když už diskutujete o lípě, chtěla bych Vám všem poslat fotku lípy od chalupy z mn. výšky cca 600 m. Je nádherná, ale letos nějak nekvetla, a teď, když shrabujeme listí, jsou na něm skvrny a dokonce ze spodní strany až jako puchýřky (příšte... celý příspěvek > |  | Jabloň Arne, Dekosta, 2.4.2011 Může mi někdo sdělit cokoli o těchto odrůdách? Arne máme od Poláků, ale nevíme jak s ní nejlépe zacházet (na co roubovat...). Dekostu bychom rádi sehnali. Děkujeme. Radek |  | S čím kombinovat krušpánek?, 6.10.2010 Děkuji, asi zkusím zelený a se zlatými přírustky. Ivana. |  | S čím kombinovat krušpánek?, 5.10.2010 Tak 1,5m. |  | S čím kombinovat krušpánek?, 5.10.2010 Dobrý den.
Na rozdělení zahrady jsme si vybrali krušpánek (cca 37 sazeic), ale nechceme jednolitý živý plot. Ví někdo, s čím by se dal dobře zkombinovat? Děkuji za radu.
Ivana C. |  | Dát už rajčata do skleníku?, 9.4.2010 Mě rajčata na parapetu taky začala vadnout, teda ty spodnější lístky, tak jsem je hodila ze slunka pryč, už jim to asi vadilo a zatím dobrý, do skleníku chystám hodit koncem po polovině dubna.. |  |
 |
|
|
|