|
Příspěvky uživatele - 111.65
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Žlutý melír v trávníku. Nemoc nebo chyba v péči?, 24.5.2012 foto pořídím dnes, jinak moc děkuji za odpověd.Zalévám 2x denně, ráno kolem osmé a pak večer.jedná se o pouhých 50m2,ale dost mne to trápí.První 3 seče jsem provedl jak se zde radí max.o třetinu.To jest když poprvé dorostla 10 cm, posekal jsem na 7cm... celý příspěvek > | | Žlutý melír v trávníku. Nemoc nebo chyba v péči?, 22.5.2012 mám stejný problém, jemn s tím rozdílem, že tráva byla seta letos v březnu.Byla krásně hustá a tmavě zelená, ale nyní po pátém sečení již nakrátko, koukám stejný problém na 4 místech jen jsou v kruhu.hnojil jsem zatímjen 1x a to hnojivem Floria... celý příspěvek > | |
| | Jak pěstovat tůje, 2.4.2012 Dobrý den,,měl jsem podobný problém. Ale žloutnutí větviček a dokonce celých stromů nezpůsobuje infekce, ale motýlek molice, která naklade vajíčka na mladé šišky a larvy se zavrtají dovnitř. Od začátku května aplikovat několikrát postřik "Karate" a... celý příspěvek > | | Založení trávníku, 31.3.2012 zdravím, před 9 dny jsem zasel travním osivem Král trávníků a bohužel dodnes ani zmínka o tom že by se travě chtělo zvedat nebo bněco podobného.Zalévám každý večer, nyní dva dni prší a teploty sice klesly k 8 stupnum, ale stále nic.Máte někdo... celý příspěvek > | | Pila Hecht 945 nebo Raptor 243, 3.3.2012 zrovna dnes pila hecht 950 skolila, odvětvila a nametroval 4 stromy o průměru v průměru 40 cm,,sice je těžká přiznávám,,pro mě jako zahrádkáře za cenu 3 600 Kč dostačující na práci max do 20 hodin ročně,,šrot vypadá jinak,,,,,,, husqarnou jsem taky... celý příspěvek > | | Hnojení habru, 23.2.2012 moc děkuji za odpověd, a když ho budu sadit mam Cererit přidat do jamek, nebo nahoru když habr zasadím?Nemám v tomto směru žádné zkušenosti:( | | Hnojení habru, 23.2.2012 dobrý den, kdy mohu sadit sazenice habru?jsou 60cm vysoká a jsou kontejnerovaná.Mohu již v březnu zčátkem?nebo mám počkat?Děkuji | | Rozmetací a sypací vozíky, 12.11.2011 No hlavně bych vám nedoporučoval Gardenu 300. Nevím, jaké zkušenosti mají ostatní, ale mně po cca roce používání (to jsem hnojil možná tak 10-krát) upadlo jedno kolečko. Drobný prach z hnojiva se totiž po čase dostane do uložení koleček, ta se... celý příspěvek > | | Švestkové víno, 22.10.2011 Jen jsem zapomněla doda, že receptůra to je na 10l demižón... | | Švestkové víno, 22.10.2011 Pánové, švestkové víno patří mězi moje nejoblíbenější! Receptůra není až tak složitá. Nasbírajte 3l švestek, nejlépe již mrvními mrazy přejíté (jsou poté sladší) a celé je na troše vody povařte v hrnci na kamnoch. Švestky tak pustíja výrazněji chuť i... celý příspěvek > | |
| | Křovinořez HQ 225R - karburátor, 2.8.2011 Mám stejný problém ale se Stihl FS130. Křovinožez má odpracováno pouhých 10h provozu. Filtr je od benzinu. Nerozumím tomu jak se tam dostal. Motor má při akceleraci divný chod. V servisu seřídili karburátor, ale žádná změna. (Většinou startuji tak... celý příspěvek > | | Kompostování posekané trávy, 7.5.2011 Mame na zahradě starý krecht má vydlážděné dno i stěny, ale vodu a žížaly propouští.Do této jámy se sype posekaná tráva třetím rokem a spolehlivě mizí.Mám dotaz jak tuto hmotu použít, popřípadě co přidat protože použitelný kompost to asi nebude a... celý příspěvek > | | Broskvoně - Catherina?, 17.3.2011 Dobrý den,
Na zahradě místo jabloní budu sadit broskvoně. Jedná se o JV svah 260mnm. I když nemám žádné zkušenosti, doufám v začátečnické štěstí. V nejbližší ovocné školce mám na výběr ze 3 odrůd. Nejvíc se mě líbí Catherina (NJC 83). Uvádí, že se... celý příspěvek > | | Znáte dlažbu z kamínků a pryskyřice?, 28.7.2010 S |Topstone. cz mám špatné zkušenosti. Po několikeré urgenci objednávky jsem to zrušil. Jen pořád slibovali a nic. Od takové firmy raděj dál. | | Zestaření pálenky pomocí ultrazvuku, 13.6.2010 Ten fyzikální jev se jmenuje kavitace. | |
|
|
|
|