Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mravenci -> mšice, jak na ně?, 19.5.2013 Obsahuje fotku
Třešeň byla také hodně napadena mšicemi, na snímku je vidět jak jsou listy pokrouceny ale nad nima již nové nepoškozené. Před pár dny jsem obnovil pás lepu na kmeni a mšice jsou pryč. Mravenci za nimi nemohou a predátoři asi mšice zlikvidiovali.
Co vaše réva? (2013), 19.5.2013 Obsahuje fotku
Révu jsem tenkrát hned prohlídl ale nic nenašel, zakryl jsem ji bílou netkanou a je to lepší. Dnes jsem ji odkryl a přírustky jsou znatelné. Jak Vám letos nasadila na květ Pannonia? Přikládám fotky malého zlatavě modrého nebo zeleného broučka... celý příspěvek >
Rajciny, kedy 1.x striekat proti plesni?, 19.5.2013
Klon neklon, buď rajčata nebo erteple, i můj soused na to již došel a zvolil rajčata. Nevím jak je u Vás ale stříkat nyní v tomto počasí preventivně je blbost, navíc malé rostlinky, které když postříkáte mědí tak rostou ještě pomaleji. Pan PP to... celý příspěvek >
Rajčata ven?, 19.5.2013
Dnes dopoledne jsem sadil nějaké tyčkové odrůdy a ještě se chystám na zbytek keříčkových. Oči a hubu plnou prachu a písku, poryvy větru mění směr během pár vteřin o 180°. Rostlinky mám celkem malé nebo je zapouštím do země, takže vyvázání není ve... celý příspěvek >
Jaké tyčky k rajčatům?, 19.5.2013
Desítka bohatě stačí, já používám nejvíce osmičku (2 m), na metrové tyčky šestku. Ve stavebninách bývají akce na železo, pákovky tam taky mají, nastřihám na místě a jedu.  PS: roxory mají oproti plastu a dřevu jen jednu, ale obrovskou... celý příspěvek >
Žloutnutí listů citroníku, 19.5.2013
Ten Váš citrus je zcela jistě uvyklý na prostředí ve kterém je od malička, ty prodávané, plody obsypané rostlinky, jsou rychleny někde v pěstírnách v kdovívjakých podmínkách jen proto, aby se daly co nejdříve draze prodat.  Já mám už pět... celý příspěvek >
Chilli - na slunci uvadá, 19.5.2013
Pokud mám papriky v květináči tak dostávají každé ráno dávku vody tak, že proteče a podmiska zůstane plná. Takhle to dělám i v létě a pokud dávka vody nestačí tak dávám větší podmisku aby se udržel substrát vlhký celý den, problém byl jen když zemina... celý příspěvek >
Žloutnutí listů citroníku, 19.5.2013
Změna prostředí, citrusy nejspíše takhle reagují na nové podmínky. Pokud stál někde v obchodě v regále (jak se prodávají v supermarketech) tak bych ho hned nedával na přímé slunce, nepřelívat, jedenkrát týdně hnojím tekutým hnojivem na citrusy tak,... celý příspěvek >
Rajčata ven?, 18.5.2013
Rajčata, která jsem vysadil do kýblů, vypadají nádherně, zotavila se velmi rychle, rovněž ve skleníku rostou jako "z vody".
Jahodnik, 18.5.2013 Obsahuje fotku
Delician i Grandian jsem již přesadil do skleníku k rajčatům, Delician je o mnoho vitálnější a začíná odnožovat, zatím ale nekvete. Přikládám foto první úrody. Jsou to odnože které jsem dal přezimovat do skleníku a ony takhle zarodily.
Rajčata ze středozemí, 18.5.2013
A ten obal na nich, to je plíseň nebo pavučina?
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 18.5.2013
Pod 10 ° bývá mnohdy i v létě v noci. Nebojte, nic se jim nestane, jen budou čučet.
Rajčata ven?, 18.5.2013 Obsahuje fotku
Já tedy určitě, mě ten vítr polámal metrové letorosty na révě (naštěstí je jich tam hodně), pogůlal rajčata a potrhal listy banánovníku, foukalo skoro tři dny v kuse (i v noci). Škody protentokrát téměř žádné. Rajčata jsem do záhonu sadil až dnes.... celý příspěvek >
Rajcata a papriky ve foliovniku, 18.5.2013
Nikdy bych nepěstoval rajčata a papriky společně ve foliáku protože jedny potřebují sucho a druhé vlhko, a už vůbec bych tam nedával keříčková. Pokud je to možné tak papriky dejte do foliáku a rajčata třebas do kýblů ven.
Levne tycky k reve, 18.5.2013
Jakýsi "pocit chladu" při dotyku s kovem snad může existovat ale to s těmi kořeny snad nemyslíte vážně?
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika