Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paprika v skleníku: choroba nebo škůdce?, 27.5.2013
A z čeho je ten kompost?
Rajčata ven?, 27.5.2013 Obsahuje fotku
Zdenci, vidím že využití místa je alespoň na 200%, něco jako u mne. Se skleníkem je to jako s pevným diskem do počítače, jakmile se koupí tak je malý . Ve skleníčku jsou rajčátka pěkná, venku téměř žádný posun.
Rajčata ven?, 27.5.2013
Nesvítí slunce, fučí vichr a celkem slušně protahuje, venku je nějakých 12°, momentálně neprší ale je těžce pod mrakem, letos koupené krbovky šetřily 80-100 m3 plynu měsíčně. Zatopil jsem dnes protože barák už nemá odkud brát teplo. Mrakama se... celý příspěvek >
Rajčata ve skleníku - plíseň, 27.5.2013
Na pravém snímku by to plíseň mohla být na levém určitě ne.
Paprika v skleníku: choroba nebo škůdce?, 27.5.2013
Opět zbytky pesticidů v půdě, to stejné jako já vloni. V jaké zemině je máte? Doporučuji vyrýt, opláchnout kořeny a vysadit do nové zeminy.
Rajčata ven?, 27.5.2013 Obsahuje fotku
Tak to u nás na jihu se už oteplilo (viz první snímek), teplota v obýváku je už na jednadvacítce . Paradoxně se snad venku daří lépe citrusům než rajčatům.  Rajčata vysazená již dříve venku v květináčích rostou oproti skleníkovým více... celý příspěvek >
Buráky - podzemnice olejná - arašidy, 26.5.2013
Tak aby srdíčko bylo těsně nad zemí, ale nekopčím je. Bohužel mi je napadly svilušky a zlikvidovaly většinu listů, teď je mám vysazeny na záhoně ale jsou to ubožáci ubozí, letos z nich asi nic nebude.
Rajčata ven?, 26.5.2013
Tohle už fakt horší být nemůže , jenže to není už o mrazech ale o čase, vichru a deštích. Dnes jsem byl dosti dlouho na zahradě ale v tom větru se spíše věnoval úklidu a pálení starého dřeva, oděn do mikiny jak nějaké pako na podzim. Nachystal... celý příspěvek >
Rajčata ven?, 26.5.2013 Obsahuje fotku
Na fotkách je moje přísada rajčat v podzimním vybarvení. Tak hnusnou jsem ještě nikdy neměl, ani teď navečer vítr nemíní přestat a tak se to gůlá po zemi. Ještě že jsou skleníky a foliáky.
Rajčata ven?, 26.5.2013
Většinu už mám venku ale zbytek čeká, mrznout už asi nebude, a proto i když čučí tak je lepší když tak činí v zemi.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 26.5.2013
Kvetou a daří se jim jen proto že jsou ve skleníku, venku to stojí za Velký Kulový.  Je taky možné že ti prodejci louskají semínka ze supermarketových plodů, nevěřím tomu že prodávají ověřená semena. 
Tak nějak vypadá i to moje, rozvětvené květenství.
Chtěl bych se zeptat těch kdož pěstují Datterino. Jaké vijany u Vás Datterino vytváří? Podle prvního vijanu vidím že není takový jak uvádí Neoseed na svých stránkách, ale hodně rozložitý, něco jako Ildi. Růst se mi jeví jako spíše polodeterminantní,... celý příspěvek >
Roubované melouny - choroba, 26.5.2013
To vypadá na nějakou houbovou chorobu, možná by to chtělo Rovral Aquaflo, ale u tak malých rostlin, a navíc nevysazených, jsem to ještě nikdy neošetřoval. Letošní rok melounům vůbec nepřeje.
Slimáci a měděné pásky, 26.5.2013
Mám zahrádku na zeleninu 10x10m. Pozemek má 4300m2 Nikdo Vám přece neříká jak velké máte mít záhony, já Vám jen sděluji své zkušenosti se slimáky. Koneckonců, vemte měděný drát nebo plíšek, udělejte z něj kolečko, dovnitř dejte slimáky a dívejte... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika