Příspěvky uživatele - 23.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Existuje odolnější meruňka? MS kraj, 23.5.2012
ještě bych doplnil, že uvažuju nad odrůdami Veharda, Bergeron a Goldrich. U Goldrichu se mi líbí, že plodí poměrně brzo. Všiml jsem si ale že více lidí chce pozdně plodící odrůdy, je k tomu nějaký důvod? Osobně mi přijde lepší sklízet dřív :-)
Existuje odolnější meruňka? MS kraj, 23.5.2012
Dobrý den, vždycky jsem chtěl pěstovat meruňky, protože je miluju a nadchlo mě jak se jim daří u dědy na Děčínsku. U nás je ale chladněji a tak nevím, jestli vůbec existuje nějaká meruňka vhodná pro naší oblast? Bydlím v Dětmarovicích u... celý příspěvek >
Na podzim zasazená merunka, zaschla a ted nasazuje od země, 23.5.2012
Ahoj, já řeším to stejné s broskvoní, vážně je lepší odřezat ty ostatní větývky a nechat jen jednu nejsilnější? mě poschlo všechno až na jednu větývku z koruny a pak začly také růst nové odspodu. Tak nevým jestli se snažit nějak násilně tvarovat... celý příspěvek >
Vertikutator florabest, 4.3.2011
Za kolik je? Jak mám zkušenosti s touto nejlevnější technikou z diskontů jako penny, lidl, kaufland, tak na zahrádku to bohatě stačí... na nějaké větší pole a lány asi ne, ale na záhonky v klidu. Já bych si ho i celkem koupil, ale u nás asi neni.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika