Příspěvky uživatele - 207.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
americké padlí, 28.3.2009
Mám na pozemku nějaké hodně letité stromky angreštu, které byly před několika lety napadeny americkým padlím. Některý rok je to horší, některý lepší a posbíráne přece jen nějaké plody. Teď bych ráda nakoupila a nasadila angrešt nový, kterýby měl být... celý příspěvek >
kompostér, 27.3.2009
Děkuji všem za odpovědi na můj předešlý dotaz ohledně vápnění půdy. Chtěla bych se ještě zeptat ostatních, jestli mají nějaké zkušenosti s kompostérem a jaké. Docela vážně o něm uvažuji, protože do kompostu, který máme na zahradě teď se už léta sype... celý příspěvek >
vápnění půdy, 25.3.2009
Vzhledem k tomu, že pozemek je poměrně dost velký a je u chaty, ráda bych si v létě a na podzim utrhla sem tam nějaké jahody, rybíz, angrešt nebo jablko. O pohledu nějakou tu rozkvetlou kytičku ani nemluvím. Už tak jsme charakterem pozemku ve výběru... celý příspěvek >
vápnění půdy, 25.3.2009
Právě jsem pročítala nějaké diskuse ohledně hnojení, protože se začínám starat o několik let neudržovanou zahradu v bídném stavu. Narazila jsem na odpověď pana Vysloužila v jedné předešlé diskusi, že chudá a kamenítá půda se vápnit nemá. I na naší... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika