|
Příspěvky uživatele - 207.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
americké padlí, 28.3.2009 Mám na pozemku nějaké hodně letité stromky angreštu, které byly před několika lety napadeny americkým padlím. Některý rok je to horší, některý lepší a posbíráne přece jen nějaké plody. Teď bych ráda nakoupila a nasadila angrešt nový, kterýby měl být... celý příspěvek > |  | kompostér, 27.3.2009 Děkuji všem za odpovědi na můj předešlý dotaz ohledně vápnění půdy. Chtěla bych se ještě zeptat ostatních, jestli mají nějaké zkušenosti s kompostérem a jaké. Docela vážně o něm uvažuji, protože do kompostu, který máme na zahradě teď se už léta sype... celý příspěvek > |  |
|  | vápnění půdy, 25.3.2009 Vzhledem k tomu, že pozemek je poměrně dost velký a je u chaty, ráda bych si v létě a na podzim utrhla sem tam nějaké jahody, rybíz, angrešt nebo jablko. O pohledu nějakou tu rozkvetlou kytičku ani nemluvím. Už tak jsme charakterem pozemku ve výběru... celý příspěvek > |  | vápnění půdy, 25.3.2009 Právě jsem pročítala nějaké diskuse ohledně hnojení, protože se začínám starat o několik let neudržovanou zahradu v bídném stavu. Narazila jsem na odpověď pana Vysloužila v jedné předešlé diskusi, že chudá a kamenítá půda se vápnit nemá. I na naší... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|