Příspěvky uživatele - 238.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opál, 15.8.2013 Obsahuje fotku
Po loňském zmrznutí veškerého ovoce, mi letos na Vysočině ovocné stromy vše vrací. Pomíjím to, že je musím kvůli suchu vydatně zalévat. Opál mi přeplodil tak, že se mi zlomila již jedna nepodepřená větev. Plody jsou zatím bez cukru a postupně se... celý příspěvek >
Topfirst, 14.8.2013
Pane rosti&slaviku prosím o radu jak zasílat k jednomu příspěvku vícero fotek. Nikde jsem nenašel návod. Předem děkuji. Vlastamann
Topfirst, 14.8.2013 Obsahuje fotku
Foto nebylo moc zdařilé. Tak ještě znovu.
Topfirst, 14.8.2013 Obsahuje fotku
Potvrzuji předchozí příspěvek a zasílám foto Topfirstu z Vysočiny 460 m.n.m. v jižní expozici. Katinka má švestkovější chuť. Vlastaman
Zaštipování borovice, 23.5.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, zasílám Vám pro ilustraci foto jak vypadá má kosodřevina po 11 let zaštipování pupenů. Pokud jednou začnete je vám líto jeden rok vynechat. Vlastimil
Jakou vinnou révu na Vysočinu?, 21.5.2012
Dobrý den, již 10 let mizi jiným pěstuji na Vysočině ZW. Při jižní expozici pozemku ve 460 m.n.m. v údolí řeky Jihlavy dosahuje vysoké cukernatosti. Bohužel nesmí nastat taková situace jako byla v pátek 18.5. Viz můj příspěvek s foto. Jednu hlavu... celý příspěvek >
Ochrana rašící révy před májovými mrazíky, 21.5.2012 Obsahuje fotku
Zdravím Vás Paľo. Jste asi jeden z mála koho nepostihla mrazová pohroma. Snažil jsem se o ochranu vinice a sadu postřikem 0,5% roztokem bóru. V noci jsem hlídal vlastní teplotu ve vinici. Když teplota klesla již na -4 stupně Celsia ve 3,00 hod ráno... celý příspěvek >
Interspecifické moštové odrůdy do 500 m.n.m, 12.10.2011
Ještě info Paľo. Rozdíl v cukernatosti ZW je z následujícího důvodu. ZW u garáže roste po stěně a zjara nezmrzl. Hrozny na této hlavě byly již ve formě 50% cibéb. Hlavy ve vinici mi omrzly a proto ta nižší cukernatost. Pozemek vinice nemá od... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika