Příspěvky uživatele - 168.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motory, 17.5.2012
Právě s dostupností náhradních dílů bych moc nepočítal, před pěti lety jsem si pořídil AL-KO a letos jí můžu vyhodit, přestože motor je v nejlepší kondici.  Tak to holt dneska funguje - přijde nový model, v Číně skončí... celý příspěvek >
Sekačka Dolmar, 17.5.2012
Tak mám nového favorita - navštívil jsem autosalon Honda a mají tam Hondu HRX 476 SXE, rok 2009, cena 18 000,-. Oproti ostatním sekačkám vypadá podstatně líp, žádné laciné čínské plasty, motor má malou spotřebu a díky plastovému šasi sekačka... celý příspěvek >
Sekačka Dolmar, 17.5.2012
Dobrý den, stará benzínová sekačka AL-KO 420 dosluhuje a nemohu se rozhodnout, čím ji mám nahradit. Nedávno jsem přikoupil vedlejší zahradu, takže celková rozloha je teď tak 2000 metrů čtverečných a na to chudák stejně nestačí. V okolí se dá koupit... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika