Příspěvky uživatele - 166.229

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rubín - mravenci a mušky nebo mšice, 14.5.2012
A dá se něco udělat aby mi mravenci nelezly na jabloň? A nebo mravenci chrání jabloň před housenkama? Když tam jsou mravenci tak se mi divně ohybají listy a na spodku listů jsou takové mušky černé s křídelkama. Kdyby se dalo zbavit nějak... celý příspěvek >
Rubín - mravenci a mušky nebo mšice, 14.5.2012
Dobrý den Mám Jabloň Rubín. Dneska jsem zjistil že na listách mám černé mravence a nějaké mušky černé (asi mšice) a něco mi tam užirá listy!! Co mám dělat? Mě se  zdá že ti mravenci za to můžou ale nevím jak se mám zbavit těch... celý příspěvek >
Ibišek syrský ze semínek (Rady), 29.3.2012
Chtěl jsem se ještě na posled zeptat, když to rozprašovačem podleji a pak přikryju víčkem, jak často to mám podlévat?
Ibišek syrský ze semínek (Rady), 25.3.2012
Moc krát děkuji za rady Paní L
Ibišek syrský ze semínek (Rady), 24.3.2012
Dal jsem tam to víčko na tu misku, mám tam udělat díry to toho víčka a nebo né? A jak často se to má nechat vyvětrat?Co druhý den na jeden den?
Do misky jsem dal 30 semínek a teď čekám až mi to vykličí, včera jsem to zasadil a tak to zalevám rozprašovačem. A to zakrytí víčkem nebo tím sáčkem to vykličení urychlí?? 30semínek jsem zasadil proto že chci s toho udělat živej plot a jak to... celý příspěvek >
Na internetu jsem zjistil toto: Skořábka od semínek je tvrdá a recept zníl takhle: Nové semínka s tvrdou šlupkou dát do teplé ale né do vařicí vody na 24hodin, Tak jsem to tak udělal a dal jsem je do misky a do substrátu pro výsev. Mamina... celý příspěvek >
Dobrý den všem zahrádkářům. Chtěl jsem se zeptat, jak mám vypěstovat Ibišek syrský ze semínek? Hledal jsem uplnéj podrobnej návod ale nenašel jsem ho tu. Jestly máte někdo skušenost vypěstovaní Ibišku ze semínek, mohly by jste tu dát... celý příspěvek >
Rubín zimní - čas roubovaní, 5.3.2012
Chtěl jsem se zeptat, bratr má knížku: Štěpovaní od autora Bílek-Hanuš A na hoře je tam žluté lemovaní do čtvrť knížky a zbytek tam je vyfocené jeho ruky jak tam něco dělá s nožem: Ale je to druhé vydání!! První vydaní je červené barvě. A tak... celý příspěvek >
Rubín zimní - čas roubovaní, 5.3.2012
Chtěl jsem se zeptat a poradit.Jsem uplnej začatečník. Mám Rubín Zimní a chtěl jsem se zeptat, dá se naroubovat na rubín zimní jinší odrůdu třeba letní?Žeby na jedmom stromku byly dvě odrůdy letní a zimní. A jaky spůsob roubovaní by jste... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika