Příspěvky uživatele - 58.92

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr masa na steak, 16.5.2012
v Makru je skoro pokaždý v akci nějaký druh roštěný z J. A., to pak stojí kolem 420-430 korun, to je solidní cena samozřejmě mít řezníka je supr, ale musí mít taky kontakt na mladé býčky a pak to maso skutečně nechat vyvěsit a vyzrát několik... celý příspěvek >
Výběr masa na steak, 16.5.2012
tragédie je v tom, že to nevyzrálé tuhé maso se v těch obchodech často jmenuje MASO NA STEAK i u toho Zemana stojí roštěná kolem 300 korun a prodají vám ji jako supr maso na minutku... přitom je to lež... ad chladírny u řezníka: dneska v 90%... celý příspěvek >
Výběr masa na steak, 16.5.2012
dovolím si sem dát odkaz na jeden zásadní díl Černých ovcí, je to o kvalitě masa na steaky v českých obchodech... pochopíte tu tragédii... uvidíte jak si z nás v obchodech dělají tak akorát srandu... když už maso na steak, tak jedině vyzrálé... celý příspěvek >
Grilování na litinovém tálu, 16.5.2012
každý kus masa chce něco jiného, stejně jako pozor na marinády... ty se rády připalují... nejlepší je kus vyzrálého hovězího na steak (tj. jedině zahraniční maso), čerstvý mletý pepř, potřít olejem a solit až na talíři... a hlavně, nepropékat to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika