|
Příspěvky uživatele - 69.62
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr bubnové sekačky, 13.9.2008 Zvažuji nákup bubnové sekačky k sekání vysoké trávy na pozemku cca 3000 m2. Pozemek je malinko členitý, nikoliv ovšem ve svahu.Zaujali mě dva modely. Bud Perla BDR 581 SP s motorem B&S od fy Motor Jikov nebo sekacka BLP 60 Tekton (bud s... celý příspěvek > |  | Brigs and Straton zapalování, 26.4.2008 Jaky proud je mozne ze zapalování uvedeneho motoru (model 128800) vyzdimat? Pouzil bych jako zdroj pro elektro-magnetickou spojku (-y)?
dik za info |  |
|  | Motokultivátor MS 06 - poraďte, 9.3.2008 Moc Vám děkuji za odpověď. Pro upřesnění, vyšrouboval jsem tedy zřejmě šrouby na obou poloosách procházející oním prstencem. Podle tohototo by tedy kola upadla. Podstata uzávěrky je tedy v těch prstencích? Ty mám demontovat? Děkuji. |  | Motokultivátor MS 06 - poraďte, 9.3.2008 Zdravím všechny, kteří mají motokultivátor MS 06 (prodávaný v Mounfieldu). Zdědil jsem jej, ovšem bez návodu k použití. Potřebuji zjistit, zda lze nějak vypnout stálý pohon obou kol - něco jako "uzávěrku". Chci s ním jezdit, ale takto... celý příspěvek > |  | Jonsered, 17.2.2008 Ježba a těžba. Co je ta Vaše? Uděláte si pár prořezů a do toho pár stromů, co Vám označej a jste donucen je složit,...tak do deseti měsíčně (stromů) ano. Počítejte s tím, že je to dobrej stroj, ale jak jsem psal před tím-váha, váha, a zase... celý příspěvek > |  | Jonsered, 9.2.2008 Jestli tím myslíte: mám krb, na topení používám jen dřevo, tak ano. Je sice starší, ale na běžnou práci je nezničitelná. Mám podobnou, plus Husqvarnu 359G a používám zdatně obě. Ono totiž Jonsered je Husqvarna, takže se nebojte náhradních dílů. Moje... celý příspěvek > |  | Chlazení piva, 25.12.2007 dyt je to kravina:) kdo ma na sud za 1000 kc a ma ho parkrat do roka tak snad ma i na chlazeni ne? ja koupil chlazeni na 3 pipi za 4500 kc to snad neni tolik abych nad necim premyslel, treba nad studnou a delat vytah a nejlepsi pivo je kdyz je to na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|