Příspěvky uživatele - 186.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je s třešněma II?, 21.6.2013
U nás -Rožnovsko-Valašsko, máme takovou úrodu třešní, že mám moc zavařeno, rozdáváme po rodině, po sousedech a ještě je jich moc na stromě.Odrůdu neznám, ale vůbec se o stromy nestaráme.
Kvalitní sekání s vřetenovou sekačkou, 16.5.2012
Jo, je to původní Atco.Vlasta
Kvalitní sekání s vřetenovou sekačkou, 15.5.2012
Vzhledem k tomu že ji mám dva měsíce, tak si myslím že po měsíci už je znát rozdíl v sekání mezi vřetenovkou a rotační sekačkou. Byl mi trávník už několikrát pochválen že je moc hustý a krásně zastřižený.Přeji Vám správný výběr sekačky, klidně se mne... celý příspěvek >
Mám k sekačce pročesávací kazetu-nic lepšího jsem zatím neměla, je výborná, pročesávám jednou měsíčně, vertikutátor k sekačce nemám, ten mám již delší dobu samostatný elektrický. Vlasta
Dobrý den, jsem majitelkou této sekačky asi 2 měsíce a naprostá spokojenost.Trávník se hodně zahustil a je moc hezký i na pohled.Vlasta
Proč uschnul převislý modřín?, 20.6.2010
To samé se mi stalo u modřínu vloni, zahradník mi řekl že se to modřínům stává, že ho trefil šlak/ tkz.mrtvice/ Opodál je další modřín a ten je nádherný
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika