|
Příspěvky uživatele - 44.75
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vysychání trávníku kolem betonových obrubníků, 22.7.2013 Igelit! |  | Živý plot z jabloní a hrušek, 18.7.2013 U jóviště! Má choť si to prosadila do zahrady, že to prý obsahuje spoustu vitamínů a přinesla rovnou samečka i samičku. Samička se letos obalila bobulkami. Je pravda, že když je sucho, tak to žloutne a ztrácí lístky, ale s konví k tomu teda lítat... celý příspěvek > |  |
|  | Živý plot z jabloní a hrušek, 18.7.2013 И почему? |  | Tohle je take kaderavost?, 18.7.2013 Vážení pánové, dneska mám čas a chuť se vykecávat a tak mi promiňte, že se ještě pokusím obhájit svůj názor, proč stromek s uvadajícími listy právě teď zastřihnout. Já jsem neochvějným zastánce teorie, že kořeny stromů mají být vždy v... celý příspěvek > |  | Tohle je take kaderavost?, 18.7.2013 Pane AK, měďnatý přípravek jste aplikovali před narašením stromku správně a ve správném termínu, je to prevence proti kadeřavosti. A vy kadeřavost na stromku nemáte, takže to je OK. Pan Přemek Podlaha udělal ve svém pořadu reklamu na přípravek... celý příspěvek > |  | Tohle je take kaderavost?, 17.7.2013 "V prípade ak ste sadili odlistené stromčeky vlani na jeseň, nebolo nutné korunku pred nástupom zimy výrazne zrezávať, urobili ste správne. V minulosti už tu boli na tuto tému prezentované vášnivé diskúsie, treba zaloviť v archíve".
... Nevšiml,... celý příspěvek > |  | Zapěstování vinné révy, 17.7.2013 Nadbytečné letorosty, výhonky a zálistky odstraňte nyní a odstraňujte po celou dobu vegetace. Ty zelené půjdou lehce odlomit rukou, již zdřevnatělé odstřihněte nůžkami. |  | Opál, 17.7.2013 To bych nikdy neřekl pane Miloši, že i bez Photoshopu se dá vyprodukovat ovocný rukávec obalený plody, kde poměr plodů ku listům je zhruba 5:1, jak to vídáme v oněch magických katalozích zásilkových prodejců. Až to dozraje, tak jako reklama na Opál... celý příspěvek > |  | Zapěstování vinné révy, 17.7.2013 Pokud chcete pěstovat révu na drátěnce, předpokládejme, že jste se rozhodla pro tzv. střední rýnsko - hesenské vedení (které je v našich končinách nejběžnější). Tento tvar révy je charakteristický kmínkem o výšce 60-80 cm a jedním, či dvěma tažni (to... celý příspěvek > |  | Plumérie - co to je za škůdce?, 16.7.2013 Také se mi chtělo napsat - svilušky, čemuž odpovídají pavučinky i stříbřitě matný "krupičkovitý" povrch listu. Ale rozhodili mě oni "broučci" o který píše paní Lenka. Svilušky pouhým okem vidět nejsou. A tak bych uvažoval ještě i o třásněnkách.... celý příspěvek > |  |
|  | Tohle je take kaderavost?, 16.7.2013 Aha, a jsme u názvosloví. Já totiž, možná mylně, označuji termínem "chloróza" veškeré fyziologické změny na listech, vyvolané nedostatečnou výživou. Tedy, chybí-li některý z výživových prvků, což vede k berevným, či nekrotickým změnám na... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit bezu černého?, 16.7.2013 Máte pravdu, když jej podříznete, začne z pařezu opět rašit, a krom toho může také vypustit nějaké výmladky z podpovrchových kořenů. Ale pak stačí občas, například jednou za 14 dní přijít a zelené výhonky jednoduše odlámat. Jde to snadno. Když... celý příspěvek > |  | Tohle je take kaderavost?, 16.7.2013  Pro porovnání posílám fotky chlorózy na broskvoních z mé zahrady (květen 2009), když jsem na podzim 2008 vysadil broskvoně do jalové půdy. Spravilo se to hnojením během přibližně 1 měsíce. Dal jsem tenkrát nějaké kombi hnojivo jako hnojivou... celý příspěvek > |  | Tohle je take kaderavost?, 16.7.2013 Podle fotky bych řekl, že se jedná o chlorózu jako Brno. Prostě nedostatečná, resp. nevyvážená výživa. Zpytujte mírně svědomí, do čeho jste broskvoň vysadil. Radil bych TOTO. Ale protože je už postižení silné, na začátku masivní ztráty listů, obávám... celý příspěvek > |  | Kočka na zahradě, 15.7.2013 My máme čičotů pět a loví "vše, co se hne". Pravidelné krmení (maso + značkové granule) je samozřejmostí. O ptáčcích raději psát nebudu, neb bych byl kamenován.
|  |
 |
|
|
|