Příspěvky uživatele - 4.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 25.5.2012
Takze si dovolim jeste pro uplnost vse shrnout. I diky tomuto vlaknu jsem si (jsme si) uvedomil(i), co vlastne chceme a vyplynulo nam nasledujici: 1. Plocha k sekani: 3500m2 nejde nam o usetreni prace, kdyz se tato plocha zvladla sekat 15 let... celý příspěvek >
Dolmar pm-460, ma nekdo zkusenosti?, 25.5.2012
Moc rad bych timto jeste podekoval lidem, jez mi pomohli se dopracovat az k teto sekacce - Dolmar PM-460. S rodinou totiz zvazujeme koupi nove sekacky jez by byla bez pojezdu, byla vykona a hlavne spolehliva! Sekaci plocha 3500m2... celý příspěvek >
Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 21.5.2012
Takze DOLMAR je ve hre o sekacku pro nasi rodinu:) kdyby nekdo mel nejake vhodne alternativy k tomuto storji sem s nimi, at je vybirat z vicero... Do tynde bych to chtel sfouknout :) diky moc za vsechny prispevky...
Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 21.5.2012
zajimave video. Stryc kdyz ho videl, tak se uvidil, jak muze byt slozite takovou sekacku konstruovat! No tak abychom to uzavreli, projel jsem mnoho sekacek a problem vidim v rozmanitosti vyrobku/ znacek. Mozna by mi pomohlo aspon, jakych... celý příspěvek >
Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 18.5.2012
Tak stale tak nenapadne cekam nejake tipy. Rad bych opravdu dal na osobni zkusenost dotycneho s tim a tim konkretnim typem, dle tech pozadavku, jez jsme zde vyresili. Mel by k tomu nekdo nejaky konkretni tip? Dekuji moc. Trava roste :)) (:()
Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 16.5.2012
No mockra dekuji! Clovek o neco vice moudrejsi a vubec za vsechny prispevky - jsem velkym vdecnikem:-)  Urcite bez pojezdu i mulcovani, jak zde jiz nekdo napsal. Meli jsme moznost porovnat sekacku s pojezdem i bez pojezdu - jelikoz zahrada... celý příspěvek >
Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 15.5.2012
A Jeste dodavam (jak jsem zjistil az nyni) cca plochu k sekani, ty 3dny je vazne hruby odhad, nebot se jedna i o cas kolik clovek ma atd. Nicmene jedna se o cca 3500 m2. A Verte ze se starickou stratton brigs- ktera nema pojezd ani mulcovani... celý příspěvek >
Dobre, mensi omluva za to "protireceni" Tech 7 000kc- je (byl) ciste muj nastrel. Na sekacku se zrejme (kupuje dedecek), vycleni vice. S touto sekackou (toro 48) se sekalo bez pojezdu bezne a naprosto v v pohode a pohodlne, bylo to uplne zbytecne.... celý příspěvek >
uz hlavne ne mountfield, prosim:) Cenove bych se rad (by jsme se radi) vesli do nejakych 7 000kc,-
ja vim, ja bych to bral hned. Ale pry ze bude sekacka a ja bych velmi rad vybral nejakou kera vydrzi aspon par let a bude opravdu SEKAT.  jednalo se konkretne oto 48
k tomu toru - pece myslim az prehnana. Cistila se i ze spodu kompresorem- do puntiku! Jo a zapomnel jsem dodat ze zahrada - jedna se o rovinu. 
Tak zahradu mame pomerne velikou, nez se posece cely pozemek 3dny to zabere- rozhlehla plocha. Ale to nevadi- rekl bych ze to nehraje az takovou roli. Pokud sekacka bude mit vykon, posece spolehlive travu, ta prace na to vynalozena vubec nevadi.... celý příspěvek >
Tak s rodinou vybirame nejakou vhodnou benzinovou sekacku pro nasi zahradu. Zahrada je z 90% rovina, takze netreba pojezd. Se sekackou nebude tim padem ani manipulovat zena. Ani netreba mulcovani a dalsi zbytecne vychytavky Dospeli jsme k zaveru... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika