|
Příspěvky uživatele - 4.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 25.5.2012 Takze si dovolim jeste pro uplnost vse shrnout. I diky tomuto vlaknu jsem si (jsme si) uvedomil(i), co vlastne chceme a vyplynulo nam nasledujici:
1. Plocha k sekani: 3500m2 nejde nam o usetreni prace, kdyz se tato plocha zvladla sekat 15 let... celý příspěvek > |  | Dolmar pm-460, ma nekdo zkusenosti?, 25.5.2012 Moc rad bych timto jeste podekoval lidem, jez mi pomohli se dopracovat az k teto sekacce - Dolmar PM-460.
S rodinou totiz zvazujeme koupi nove sekacky jez by byla bez pojezdu, byla vykona a hlavne spolehliva!
Sekaci plocha 3500m2... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 21.5.2012 Takze DOLMAR je ve hre o sekacku pro nasi rodinu:) kdyby nekdo mel nejake vhodne alternativy k tomuto storji sem s nimi, at je vybirat z vicero... Do tynde bych to chtel sfouknout :)
diky moc za vsechny prispevky...
|  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 21.5.2012 zajimave video. Stryc kdyz ho videl, tak se uvidil, jak muze byt slozite takovou sekacku konstruovat!
No tak abychom to uzavreli, projel jsem mnoho sekacek a problem vidim v rozmanitosti vyrobku/ znacek.
Mozna by mi pomohlo aspon, jakych... celý příspěvek > |  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 18.5.2012 Tak stale tak nenapadne cekam nejake tipy. Rad bych opravdu dal na osobni zkusenost dotycneho s tim a tim konkretnim typem, dle tech pozadavku, jez jsme zde vyresili. Mel by k tomu nekdo nejaky konkretni tip? Dekuji moc.
Trava roste :)) (:()
|  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 16.5.2012 No mockra dekuji! Clovek o neco vice moudrejsi a vubec za vsechny prispevky - jsem velkym vdecnikem:-)
Urcite bez pojezdu i mulcovani, jak zde jiz nekdo napsal. Meli jsme moznost porovnat sekacku s pojezdem i bez pojezdu - jelikoz zahrada... celý příspěvek > |  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 15.5.2012 A Jeste dodavam (jak jsem zjistil az nyni) cca plochu k sekani, ty 3dny je vazne hruby odhad, nebot se jedna i o cas kolik clovek ma atd. Nicmene jedna se o cca 3500 m2.
A Verte ze se starickou stratton brigs- ktera nema pojezd ani mulcovani... celý příspěvek > |  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 15.5.2012 Dobre, mensi omluva za to "protireceni" Tech 7 000kc- je (byl) ciste muj nastrel. Na sekacku se zrejme (kupuje dedecek), vycleni vice. S touto sekackou (toro 48) se sekalo bez pojezdu bezne a naprosto v v pohode a pohodlne, bylo to uplne zbytecne.... celý příspěvek > |  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 15.5.2012 uz hlavne ne mountfield, prosim:) Cenove bych se rad (by jsme se radi) vesli do nejakych 7 000kc,- |  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 15.5.2012 ja vim, ja bych to bral hned. Ale pry ze bude sekacka a ja bych velmi rad vybral nejakou kera vydrzi aspon par let a bude opravdu SEKAT.
jednalo se konkretne oto 48
|  |
|  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 15.5.2012 k tomu toru - pece myslim az prehnana. Cistila se i ze spodu kompresorem- do puntiku!
Jo a zapomnel jsem dodat ze zahrada - jedna se o rovinu.
|  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 15.5.2012 Tak zahradu mame pomerne velikou, nez se posece cely pozemek 3dny to zabere- rozhlehla plocha. Ale to nevadi- rekl bych ze to nehraje az takovou roli. Pokud sekacka bude mit vykon, posece spolehlive travu, ta prace na to vynalozena vubec nevadi.... celý příspěvek > |  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 15.5.2012 Tak s rodinou vybirame nejakou vhodnou benzinovou sekacku pro nasi zahradu. Zahrada je z 90% rovina, takze netreba pojezd. Se sekackou nebude tim padem ani manipulovat zena. Ani netreba mulcovani a dalsi zbytecne vychytavky
Dospeli jsme k zaveru... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|