|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 2.10.2013  Ibizu také mám...(viz foto) bohužel se mi ji nepodařilo opylit
na oné fotce nahoře krom tedy Hokaid jsou dalsi dýne (jinak Lungu nepěstuji)
zleva: Depentable, Mars, Špagetová, Hokaido, Beja, Ebony Acorn, Longue de Nice, Crown Prince |  | Zilga, Liepsna, Guna, Vanessa, 2.10.2013 Letos mám Liepsnu zapěstovánu a tak jsem násl.rok zvědav jak zaplodí, žádná jiná odrůda (mám ji pravokořennou) nedělá na listech tak šílený deficit Mg jako právě Liepsna, asi ho hold hodně papá.. |  |
|  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 1.10.2013 já jsem vzal alespon trochu slusně velké a dal je do foliaku kde snad dojdou, mozna je brzy prenesu do sotodly kde vice fouka, taktez lagenarie tak budu muset nechat dojit, no prace je hned jak na kostele :D |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 30.9.2013  Také přidám kousek do mlýna..
Jinak na té fotce ty špičaté béžové, co je to za odrůdu? |  | Domácí víno - základní problémy, 29.9.2013 Tak dnes byla sebrána další odrůda, tentokrát modrá a tak ji máme kvůli potřebe vyšší teploty doma, takže budeme čekat a uvidíme :) |  | Sklizeň rajčat 2013, 28.9.2013 dle teplot mrzlo prakticky všude, nekde vcera, jinde dnes a ty posledni mista co unikly dneska, tak zitra ci pozitri je to vezme stejne, napric nadmorskou vyskou... |  | Sklizeň rajčat 2013, 27.9.2013 Myslím, ze to drcení neni vubec spatny napad, vzdycky jsou toho haldy na velky traktor, tak proc to aspon nezkusit, navic rajcata jsou dost vyzrala a tudiz malo vodnata, jiste by mely jit, horsi to bude spis u tykvovite zeleniny nebo jiřin, tam je... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2013, 26.9.2013 Berounsko... |  | Sklizeň rajčat 2013, 26.9.2013 Já teda budu doufat, že mrazík nepřijde, aspoň u nás nikdy v září nemrzlo, tohle by byl jasný rekord!
Jinak ted je puda krasne lehce vlhka, nahore prach, vespod vlhko, takže ideál :) |  | Sklizeň rajčat 2013, 26.9.2013 nejen pro rodinu, i kdyz ty na suseni, jenom pro nas
s napetim cekam na vyvoj rannich teplot, od patku to bude nechuť |  |
|  | Co je to za škůdce/chorobu?, 25.9.2013  Tak nějak váhám zda je to zbytek po molicích nebo jsou to výtrusy nějaké houby?
Je to na jilmu (Ulmus).Strom opadal z cca 80%!...
Neví někdo prosím?
|  | Sklizeň rajčat 2013, 25.9.2013  člověk je jeste stale prejezen rajcat a stejne tam toho zbylo zeleneho spousta, hlavne, ze jsou nyni teple a slunecne dny a tak jsem jen lehce odrbal par nakazenych listu a zda se byt zas vse OK.. |  | Co vaše réva? (2013), 23.9.2013 Pro dalsi planovani pozdnich odrud, mam nasazenou odrudu Moldova a díky ní zjistim zda si budu moci dovolit dalsi pozdni odrudy, takze uvidime... |  | Rajčata - zhodnocení sezony 2013, 23.9.2013 Váš stav mi připomíná stav rajčat na Litoměřicku - hold vyšší vzdušná vlhkost, já jsem též nesklízel a rajčata to docela zvládla, plíseň je jen velmi málo, proto to dnes zlehka otrhám (části listů) a počkám jak se to dále vyvine...(340mnm jižní... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2013), 23.9.2013  No ten KarMaKod vypadá moc lákavě, už si člověk pomalu říká, že bude muset zbourat kůlnu, aby se uvolnilo další místo na dvoře. :DD
Naděždu si asi stejně dřívě či později koupím, zdá se být hodně nadějná (co jsem tak zachytil)
rostliny jsou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|