|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 12.11.2013 no ja pro nasl.rok chystam velky výškrt malo plodidicich či praskajicich odrud, prekvapilo me to, ze odruda Toro byla chutove horsi nez LS odrůda Akron, takze i tyto odrudy budou chutove vynikajici a to asi za predpokladu, ze budou pestovany venku a... celý příspěvek > |  | Braeburn, 9.11.2013 s Otavou souhlasim, take mi chutna, naopak Topaz mi vubec nejede, dnes jsem jedl ze sadů Goldstar a velmi jsem spokojen, skoro by se to dalo pripodobnit Čisteckému a to už je dost co říct... |  |
|  | Nejranější odrůdy meruněk, 7.11.2013 letos prvně zaplodil stromek Kiotto a dle vsech velice prekvapila chutí, no a vzhledem je absolutně nejlepsi-tim jak je dosti červená, bude i případně dobře prodejná pokud by se pestovala ve vetsim |  | Tvar koruny - štíhlé vřeteno, 6.11.2013 ty vyvazovací plastové ohýbače jsou z Oslavanu |  | Tvar koruny - štíhlé vřeteno, 6.11.2013 Kniha se jmenuje Štíhlá vretena - od Slovenská polnohospodarská univeverzita v Nitre
|  | Tvar koruny - štíhlé vřeteno, 6.11.2013 Jinak v breznu ma vyjit publikace jen o stihlych vretenech, takze tu si nenecham ujít, pravdepodobne ale bude bohuzel ve slovenstine, i tak si myslim, ze bude stat za nakup. |  | Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 4.11.2013 nevite kdy a kde letos probehne degustace plodů jablek, ale i hrušek?? |  | Tvar koruny - štíhlé vřeteno, 4.11.2013 Děkuji Vlastimile za radu, snad to na jaře nezvoslím :D
díky |  | Tvar koruny - štíhlé vřeteno, 3.11.2013 prave, ze hlavne nevim co s temi, kterou rostou z tech spodnich hlavnich vetvi kolmo, ohnout to poradne nepujde, konec ma kvetni pupen, tak nechat to samo bez řezu, že se to pak samo ohne...? |  | Tvar koruny - štíhlé vřeteno, 3.11.2013  Rád bych poprosil zkušenější jak na jaře bych měl ořezat tyto hrušně na kdouloni - podle řezu na vřetena, děkuji. (vloni na podzim vysazené) |  |
|  | Gloster, 1.11.2013 Musím souhlasit, bohužel je to tak... pořád mám z loňska v paměti jednu paní s dítětem jak vybírala z asi 6 odrůd v marketu: vybrala si ta nejtmavší a nejlesklejší.. kdyby jen věděla, že tato nalakovaná nejdou umýt vodou! |  | Rajčata pro sezónu 2014, 31.10.2013 Kerickova nepestuji, ale koupim neco od Estoncu a dam na rady Mirka, ktery jiz ledasco odzkousel, ven je nepestuji jen kvuli tomu, aby mi to tyckova rajcata neodnesla s plisni, jak jsem jiz psal, nicim to nestrikam a tak zadny zdroj tam mit nechci,... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2014, 31.10.2013 já následující rok dám hlavně většinu paprik ven - tam plodí vyrazne vice a uvolneny sklenik propujcim kerickovym rajcatum na suseni, nebot skoro vsechny tyto sorty jsou pozdni a tak je toto takova pojistka |  | Nová odrůda broskvoně, 29.10.2013 také letos sháním pro pokusy odrůdu na sliv.podnoži-nikde není k sehnání, vše je na různých bros.semenáčích :( |  | Nová odrůda broskvoně, 28.10.2013 Z hlediska dalsi sireni odrudy je pro me docela vhodne to, na jakych podnozich bude dobre srustat, nebot nektere rostou jen na bros.semenacich, Redhavenka i na myrobalánu.. |  |
 |
|
|
|