|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 16.12.2013 ke zminene sorte Pavlína: jak je na tom s odolnosti proti pl.bramborové?? díky |  | Uskladnění mrkve, 15.12.2013 Já osobně sklízím mrkev na přelomu října a listopadu a vyskládám ji do vysoké dřevěnné bedny - asi kdysi na zelí, máme vlhký sklep, že nemusím zakládat vůbec kořeny do písku či rašeliny, jen odebírám od menších po větší, menší rychleji vadnou. Takže... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata pro sezónu 2014, 13.12.2013 vysevam v breznu, asi v půli a vždy to stačí, i koncem března se dá, vždy mám sazenice přes 40cm, takže kdybych vyséval dříve, nevím jak by tedy rostliny vypadaly :D |  | Rajčata pro sezónu 2014, 12.12.2013 myslim, ze jsem mel prave to Bosque a zklamala me hned ta barva (nebylo modre) no a chut jsem tu uz napsal |  | Rajčata pro sezónu 2014, 12.12.2013 už ani nevim jakou z tech dvou modrych odrud jsem letos vubec mel, ale byla to hruza, chutove hodne nevyrazne-zlaty LSL typ!, jediným pozitivem byla velice slusna odolnost po delsich destich na praskani, ale jinak provar! |  | Rajčata pro sezónu 2014, 10.12.2013 ono ne vždy tyto rajčata musí být chutove horsi, letos jsem pestoval odrůdu Akron F1 - LSL a Toro F1 - klasická a ve finále to bylo naopak Akron byl chuťově o parník lepší, nemluvě o větších plodech a nepraskání, Toro chutove bída, navíc trpelo... celý příspěvek > |  | Lilkoviště 2014, 9.12.2013 letosni rok lilkum pral, myslim, ze jsem prvně lilků snědl víc jak rajčat
budu mít Dekl Vracij, Longo, Giotto, Snowy a Zeljonenkyj |  | Rajčata pro sezónu 2014, 8.12.2013 u mě tedy Blach Cherry nijak vyrazne nepraskalo, navic to neni hybrid, takze se nemusim spolehat na to, ze bude kazdorocne v semenarstvi, jinak z oranzovych doporucuji Kish Mish oranževyj, Mirku..ta ovalna vypada krasne, snad bude aspon trochu dobrá... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2014, 8.12.2013 z tech vyrazenych se jen divim Black Cherry, nebot to je odruda, ktera chutna napric spektrem stravniku, ja naopak z tech co hodlate pestovat vyškrtávám Slad.Devosku - kvuli jeji nectnosti: propadu plodů, velice plody padaly na zem a tak člověk radsi... celý příspěvek > |  | Mrkev, 7.12.2013 další sezónu rozšiřuji záhony s mrkví, chtěl jsem i méně tradiční typy, včetně chantanay, má někdo zkušenosti s tímto typem mrkví? Lze ji vysít hned brzy zjara nebo raději až později jako u jiných,,tropičtějších¨ barevných typů mrkví? |  |
|  | Jak se dělají hybridní rajčata, 2.12.2013 kdyby aspon byla ceska literatura na slechteni, ale neni nic, myslim, ze je jen jedna a ta je o repce, obilí a hrachu, tedy zadna plodova zelenina :(ale je pravda, ze studium techto veci lze jen nyni, pak uz je blázinec a shon a clovek nevi co driv |  | Jak se dělají hybridní rajčata, 2.12.2013 po pravde jsem chtel, nez na me porostou lisejniky, vyslechtit jednu dobrou odrudu, vidím, že to skutecne neni jen tak :((
|  | Jak se dělají hybridní rajčata, 2.12.2013 a mohu poprosit o konkretni,,náčtrt´´ a postup na daných odrůd, něco ve smyslu tu a tu odrudu opylime, z potomstva bude tohle to se nasledne.,.. a z toho se dál..
díky |  | Jak se dělají hybridní rajčata, 1.12.2013 jsem si myslel, ze to nebude tak jednoduche, snad nam to nekdo na konkretnim prikladu napise :) |  | Jak se dělají hybridní rajčata, 1.12.2013 to ja se v tom rad pošťourám díky za odpověď
jen ted pro zmenu zas nechapu to jak tedy vznikne nehybridni nova odruda, ta se prece take musi zprvu,,udelat¨ tak, ze se zkrizi dve nehybridni odrudy, ne?
|  |
 |
|
|
|