|
Příspěvky uživatele - 68.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přesadit do většího?, 14.5.2012 no právě, mám moc přísady...
A pokud nemám tyto velké 8-10 litrové květináče, tak je asi nesmysl dávat pod dvou do 6listrových že? :-/
Jsem člověk, kterému je líto to vyhodit, takže se smířím s tím, že to dám do menších a úroda tím pádem bude... celý příspěvek > |  | Přesadit do většího?, 14.5.2012 doufám, že se najde ještě někdo, kdo mi poradí jaké nádoby na tyto odrůdy... |  |
|  | Přesadit do většího?, 14.5.2012 Všechny papriky mám sázet v páru? Pokud tu mám květináče menší třeba 6l mám dát papriku radši jednu? Děkuji za vše Mirku! |  | Přesadit do většího?, 14.5.2012 Jsou to tyto odrůdy: vlasta, beros, amy, hamík
nejsou to velkoplodé, tak bych rád uvítal radu, které z nich mohu šoupnout do truhlíků, protože mám omezené množství velkých květináčů a moc sazeniček :-/ Mnohokrát děkuji a čekám reakci.
Mirku.... celý příspěvek > |  | Žloutne mi můj nejhezčí strom, 14.5.2012 Tak mi polovina stromu úplně sežloutla a listy padají a padají :(
Je možné, že jsem rostlinu omylem zalil vodou, kde bylo hnojivo Kristalon Start na zeleninu, může toto strom zabít? Co mám teď dělat? Děkuji :( |  | Přesadit do většího?, 14.5.2012 a papriky vlasta, beros, amy, hamík, co z toho do květináče či truhlíku? Děkuji |  | Přesadit do většího?, 13.5.2012 mám tu: lldi, cherrola, ldyll, policino f1, bejbino f1, venus a vilma
Všechny mohou jít do truhlíku? Nebo některé z těchto odrůd potřebují více místa (třeba květináč). Děkuji mnohokrát |  | Přesadit do většího?, 13.5.2012 Rozumím, co nejdříve přesadím a nechám venku.
Balkonové odrůdy rajčat mám přesadit do truhlíků? A jak prosím daleko od sebe? Mám tu malé i velký truhlíky. Děkuji.
Papriky ty přesadim jednotlivě do větčích květináčů a velkoodrůdové dám do... celý příspěvek > |  | Přesadit do většího?, 13.5.2012 jak mohly být venku když je večer 6 stupňů? |  | Přesadit do většího?, 13.5.2012  6 stupňů. A co toto přesadit?
PS: Na malé odrůdy paprik stačí menší květináč?
A na rajčaty balkonové stačí truhlík? Kolik cm od sebe prosím sázet ty rajčata do truhlíku? Děkuji |  |
|  | Výsev rajčat, 13.3.2012 Takže přesadit do stejných kelímků po ty děložní lístky? Pomůžu tomu? Děkuji a dám na vaše rady...
PS: Myslím, že teď to půjde snadněji, když už jsou trošku sazeničky zakořeněné a nebude to taková patlačka. Stačí tedy vyklopit bal a zasypat po... celý příspěvek > |  | Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 13.3.2012  Tak se mi zdá, že jsem je přesadil špatně. Mám do toho zasáhnout?
Jsou přesazené již 7 dní. Mám přesadit lépe? Děkuji. Adam |  |
 |
|
|
|