Příspěvky uživatele - 68.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesadit do většího?, 14.5.2012
no právě, mám moc přísady... A pokud nemám tyto velké 8-10 litrové květináče, tak je asi nesmysl dávat pod dvou do 6listrových že? :-/ Jsem člověk, kterému je líto to vyhodit, takže se smířím s tím, že to dám do menších a úroda tím pádem bude... celý příspěvek >
doufám, že se najde ještě někdo, kdo mi poradí jaké nádoby na tyto odrůdy...
Všechny papriky mám sázet v páru? Pokud tu mám květináče menší třeba 6l mám dát papriku radši jednu? Děkuji za vše Mirku!
Jsou to tyto odrůdy: vlasta, beros, amy, hamík nejsou to velkoplodé, tak bych rád uvítal radu, které z nich mohu šoupnout do truhlíků, protože mám omezené množství velkých květináčů a moc sazeniček :-/ Mnohokrát děkuji a čekám reakci. Mirku.... celý příspěvek >
Žloutne mi můj nejhezčí strom, 14.5.2012
Tak mi polovina stromu úplně sežloutla a listy padají a padají :( Je možné, že jsem rostlinu omylem zalil vodou, kde bylo hnojivo Kristalon Start na zeleninu, může toto strom zabít? Co mám teď dělat? Děkuji :(
a papriky vlasta, beros, amy, hamík, co z toho do květináče či truhlíku? Děkuji
Přesadit do většího?, 13.5.2012
mám tu: lldi, cherrola, ldyll, policino f1, bejbino f1, venus a vilma Všechny mohou jít do truhlíku? Nebo některé z těchto odrůd potřebují více místa (třeba květináč). Děkuji mnohokrát
Rozumím, co nejdříve přesadím a nechám venku. Balkonové odrůdy rajčat mám přesadit do truhlíků? A jak prosím daleko od sebe? Mám tu malé i velký truhlíky. Děkuji. Papriky ty přesadim jednotlivě do větčích květináčů a velkoodrůdové dám do... celý příspěvek >
jak mohly být venku když je večer 6 stupňů?
Přesadit do většího?, 13.5.2012 Obsahuje fotku
6 stupňů. A co toto přesadit? PS: Na malé odrůdy paprik stačí menší květináč? A na rajčaty balkonové stačí truhlík? Kolik cm od sebe prosím sázet ty rajčata do truhlíku? Děkuji
Výsev rajčat, 13.3.2012
Takže přesadit do stejných kelímků po ty děložní lístky? Pomůžu tomu? Děkuji a dám na vaše rady... PS: Myslím, že teď to půjde snadněji, když už jsou trošku sazeničky zakořeněné a nebude to taková patlačka. Stačí tedy vyklopit bal a zasypat po... celý příspěvek >
Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 13.3.2012 Obsahuje fotku
Tak se mi zdá, že jsem je přesadil špatně. Mám do toho zasáhnout? Jsou přesazené již 7 dní. Mám přesadit lépe? Děkuji. Adam
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika