|
Příspěvky uživatele - 209.216
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Použití elektrochráničky k rozvodu vody, 4.5.2012 Chtěl jsem jí vést pod zemí z šachtice s čerpadlem k výtoku do kořenovky. Čili degradace UV zářením nehrozí.
Zdeněk |  | Použití elektrochráničky k rozvodu vody, 4.5.2012 Máte někdo zkušenost s využitím elektrochráničky (červená prům.40mm) místo černé hedice na vodu k jezírkovému čerpadlu?
Cenově je výrazně levnější, jen nevím jakou má životnost.
Zdeněk |  |
|  | Jakou sekačku, 23.3.2012 Zdravím, už jsem měl v ruce pár sekaček, ale zatím ta STIGA je pro mně nej.A není to jen o motorech, ale celkove konstrukci a materiálech použitých při výrobě.Věřím, že budete se STIGOU spokojenej nemějte obavy.Mně se osvědčuje kupovat věci od... celý příspěvek > |  | Jakou sekačku, 16.3.2012 Zdravím, se sekačkama STIGA opravdu zatím jen spokojenost, dobře sečou, pevná konstrukce, používají se i vkomunální sféře.Vlastním STIGU 55 a super, kamarád má 50 PRO a spokojenost.Se servisem není problém, je jich docela dost.Šťastnou ruku při... celý příspěvek > |  | Jak spojit dvě pvc trubky ve filtru, 10.7.2011 Použijte hadici patřičného průměru.
Zdeněk |  | Pískování nebo stěrkování betonem, 16.5.2011  Zdravím všechny jezírkáře. Jsem ve fázi vykopané jámy s připravenou geotextilií, folií (zatím v garáži). Problém mám v povrchové úpravě stěn. Půda je jílovitá a nedaří se mi vyhladit jejich povrch- Myslíte, že bych mohl stěny vystěrkovat pískem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|