Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Gloster, 27.10.2013
asi je to nova odruda, ze? -ani v nove publikaci o jadrovinach nebyla...
Gloster, 27.10.2013
Odrudu Gloster primo zboznuji, spolu s Čisteckým mi chutná ze vsech odrud nejvice! - mozna odrudy s bilou duzninou nejspis preferuji, zatim marne shanim nahradu za Gloster - alespon ze vzhledoveho spektra nic neni-zadne takove protahle typu Zvonkove... celý příspěvek >
Mečíky (gladioly), 26.10.2013
třeba některé kultivary mě i přerostly, měly i 2m!
Mečíky (gladioly), 26.10.2013
Jenže ono je docela rozdíl mít doma prirodni druhy a ty slechtene zhyčkané...! Dana informace ohledne sklizne neni vyplodem me fantazie, nybrz poznatek naseho nejlepsiho slechtitele Ing.Václavíka a ten jak známo je skutečným PANEM MEČÍKÁŘEM, takže... celý příspěvek >
Kdy vyjmout gladioly, 26.10.2013
zkuste sem vložit foto a budeme moudřejší... jinak mečíky se dají sklíze kdykoliv, ale dělá se to nejpozději do zač.října a proč? protože v pozdější době již často řádí botritida a tak mohou hlízy během zimy kdy je čistíte vyhozeny a to prave... celý příspěvek >
Papriky - 2013, 25.10.2013
pestoval jsem Renato Corno di Torro mixed a byl jsem velice spokojen se sklizní, ale uvadite, ze mate zrale plody az nyni, coz mi nejak nesedi, ja je pestoval venku a již zač.srpna byly plody zralé! Odrudu nepestuji jen kvuli jeji vysce, vitr je... celý příspěvek >
Hrušeň Abate fetel, 21.10.2013
Díky za tip, uvidíme tedy...
Sklizeň révy 2013, 20.10.2013
tak to nezní spatne, letos u me vyhrala chutove Arkadia - predstihla i Vostorg, letos prekvapil Regent-ackoliv moštovka, chutove byl super a na mostovou mel i velke bobule, takze palec nahoru
Sklizeň révy 2013, 20.10.2013
a ten Ustojčivyj D. jak velké má hrozny Mirku, já jej teprve zapěstovávám...
Melounoviště 2013, 20.10.2013
Ja jiz budu pestovat jen rane odrudy a to hlavne z duvodu chuti, ktera v rijnu jiz neni skoro zadna.
Kdouloň obecná, 20.10.2013
Mám vysazené 4 odrůdy po šesti ks, a údajně nejlepší plody by měla mít sorta Portugal, tak jsem zvědav.
Ziziphus, 18.10.2013
Klidně se pochlubte nějakou fotografií...
Hrušeň Abate fetel, 17.10.2013
Před pár lety jsem měl z obchodu jeden plod této odrůdy - a také to byl jediný plod hrušky z obchodu, který mi skutečně chutnal, neví někdo kde lze sehnat stromek této perfektní hrušně? díky
Identifikace listnatého stromu, 16.10.2013
Nikdo se neozývá, tak to zkusím já: za sebe si troufnu odhadnout, že by to měl být ořešák černý - Juglans nigra...
Maliník Tulameen, 10.10.2013
Je mozne pestovat maliníky i na černé netkané textílii, pokud udelam otvory, bude to dalsim vyhonum stacit? nerad bych pouzival porad herbicidy, díky.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika