Příspěvky uživatele - 103.212

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sazenice lilku - škůdce, 12.5.2012
důkladně jsem listoval Atlasem škůdců ve snaze se utvrdit ve sviluškách nicméně jeden prevít mi teď ještě situaci komplikuje, nemohlo by se jednat o Mšice makové??? jinak ad svilušky: existuje postřik Svilustop, ten likviduje svilušky až na... celý příspěvek >
Sazenice lilku - škůdce, 12.5.2012
dle Obrazového atlasu škůdců střední Evropy to jsou skutečně třásněnky! Mospilan, Acctelit 50 EC, Vertimec, Biool doporučuji přidat smáčedlo, někdo dává pár kapek jaru ale já raději kupuji Silwet, jednou jsem dal jaru moc a spálil listy...
Něco mě vykusuje středový pupen na přísadě rajčat a paprik, 18.3.2012
ve výsevním substrátu nemá jakékoliv hnojivo co dělat!!! proto je výsevní... hnojíme až po přesazení, resp. přesadíme pak už do klasického substrátu kupte si obyčejný výsevní substrát s pískem či perlitem a BEZ hnojiva!
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika