Příspěvky uživatele - 70.85

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plotové nůžky, 24.6.2015
Tak nějak to mám i já. Benzinový mám na hrubou práci, ale prošel jsem například GREENWORKS nářadí na 40V acu 4Ah a to asi dělat už bude. Nejsilnější verze už je zase ale vahově cca 4kg a vytrácí se to, proč chci mimo benzinového něco jiného. Jedině... celý příspěvek >
Zahradní Traktor Husqvarna CTH 164T, 11.5.2012
Mám CTH126H, seču cca 2000m, cca jednou za 14 dní. Park to rozhodně není a zatím bez problémů. Jediný co je, tak jsem měl problém se zadním kolem, které ucházelo a to se zdá vyřešila výměna celého ventilku. Pouze vnitřek nestačil. Jinak pískání na... celý příspěvek >
Zahradní traktor Husqvarna CT126, 12.9.2011
Mám
Problém se sečením vyšší trávy zahr. traktůrkem, 20.7.2011
Tak to máš dobrý, že to můžeš svést na mokrou trávu. Já sekl suchou, výška se kterou by si běžná sekačka poradila bez problému a beru na půl záběru a ucpává se to taky. Rychlost pojezdu co jde nejmíň. Jedná se samožřejmě o traktor. Jinak seče... celý příspěvek >
Choroby maliníku, 29.6.2011
Prosím o radu.  Druhým rokem pěstuji malinovník, bohatě kvete, odkvete, ale při dozrávání plodů se začnou na listech dělat červeno-hnědé skvrny, pruty začnou hnědnout, a plody zasychat. Dozrají jen ty první a ostatní zaschnou. To samé jsem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika