Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Panašovaný břečťan, přísavník a vinná réva, 29.7.2010
No dobře, nějaký komentář připíšu třeba já: (a očekávám, že se ještě někdo další přidá) 1. réva bez opora poleze nejspíše po svahu oběma směry - jak dolů, tak nahoru. Bude z toho ale dost šílená změť výhonů, plodit bude také, ale špatně by se... celý příspěvek >
Problémy s ptačím zobem, 28.7.2010
vypadá to na padlí: vyhledejte si přípravky, které na něj účinkují a podle návodu některý z nich použijte - opakované postřiky; dost možná to bude každoroční záležitost.  Josef.
Nevím název pokojovky, 27.7.2010
Některá z bromélií, snad guzmánie.  Josef.
Prosím o identifikace trvalky, 26.7.2010
Ano, souhlasím se zahradníkem na cestách a jeho názorem, že je to popelivka.  Josef.
Skalka - ničení skalky škudcem, 23.7.2010
Jsem přesvědčen, že původce Vašich problémů není neškodný slepýš. Nevrtá vám tam spíše krtek či myšovití hlodavci? Nebo ještě něco jiného? - Nerozhrabují Vám ji ptáci - kosi, sojky apod.? Myslím, že slepýš bude spíše užitečný a mnoho škodlivého Vám... celý příspěvek >
Jaký kvetoucí keř, 23.7.2010
Co třeba "nepravý jasmín" - správně tedy pustoryl - Philadelphus? Ještě upřesněte: vzdálenost 20 m je celková délka, kterou potřebujete zakrýt? a a prostor 6-10 m je šířka prostoru, který budou mít keře k dispozici? a jak vysoké... celý příspěvek >
Prosím, kdo pozná tento keř? (1), 23.7.2010
Také jen napovím: ačkoli je na listu toho keře ploštice, jméno má cosi společného s mouchami. A plody jsou jedlé. Josef.
Prosím, kdo pozná tento keř? (2), 23.7.2010
Vajgélie to není.  Jenom napovím, že je to popínavka s jedlými červenými bobulemi, které mají tonizující (povzbuzující) účinky... Josef.
Identifikácia, 22.7.2010
Opět plně souhlasím s Hančou. Rozlišovací znaky obou druhů v hlavě nemám a tak to nyní ani neurčím přesně. Josef.
Rada - jak likvidovat škumpu, 22.7.2010
Kyselinou nikoli, ale roundupem či garlonem. Josef.
Zkratky latinských jmen rostlin používaných v projektech, 20.7.2010
Mé tipy na vyluštění některých zkratek: MPU - možná Malus purpurea - červenolistá okrasná jabloň. HQUE - hortenzie dubolistá - Hydrangea quercifolia RGLA - možná škumpa střihanolistá - Rhus glabra Laciniata CSRE - skalník vrbolistý plazivý -... celý příspěvek >
Název rostliny, 20.7.2010
Plně souhlasím s Hančou. Josef.
Jak daleko od sebe sadit Juniperus horizontalis, 19.7.2010
Nasázel bych je při horním okraji svahu (cca 0,5 m od horního okraje Vašeho prudkého svahu) asi po půl metru od sebe. Jako plazivá rostlina budou "vysílat" své výhony převážně dolů. Jejich vzájemné "konkurence" se nebojte. Prostě... celý příspěvek >
Co to je? Plevel nebo něco jiného?, 19.7.2010
To největší, co na obrázku je, je semenáč pajasanu žláznatého - Ailanthus altissima. Je to dost velký strom s měkkým křehkým dřevem (nedávný - loňský či předloňský - případ pádu stromu na školáky ve Zlíně); snadno se množící jak semenem, tak... celý příspěvek >
Co jsem to zakoupila?, 16.7.2010
To jsem rád, že jsem se trefil. tak velké zkušenosti s ní nemám, ale je vcelku nenáročná. V tom polostínu asi tolik nebude prosperovat a nejspíš míň pokvete. Josef.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika