Příspěvky uživatele - 1.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Velmi sladká, aromatická rajčata, 21.7.2012
O té slyším prvně. Nemáte nějakou fotku?
Velmi sladká, aromatická rajčata, 21.7.2012
Ano, stupické mám moc ráda - je výborné za čerstva. Chtěla bych ale rajče, co půjde i usušit, dát to toastů a nerozmočí je, a bude, jak to říct, v rajčatové chuti hodně voňavé a syté. A do toho sladké - kyseliny a trpkosti moc nemusím.
Velmi sladká, aromatická rajčata, 20.7.2012
Pokud to dopadne dobře, hlásím se o semínka - ráda zaplatím. Zatím jsem si vyhlédla sweetie, ale tyhle se mi opravdu líbí.
Spletla jsem si to s Ildi. Semínka už jsem objevila. Děkuji za tip!
Vypadají náramně. Pěstují se i ne-F1? Ráda si nechávám semínka. Kde je sháníte? Tyhle jsem zatím neviděla.
Idyll jsem viděla jen žlutá. Kde sháníte semínka?
Prosím o radu, která odrůda rajčat je velmi sladká a aromatická. Preferuji červené, ale mohou být i jiné barvy.
Rajčata - terminální nekróza plodů, 30.6.2012
Děkuji. Věděl byste, které odrůdy jsou na to náchylnější?
Teď jsem vypátrala, že je potřeba doplnit vápník. Máte s tím někdo zkušenost? 
Ptala jsem se, co s tím dělat. Zasažený není celý květináč, ale vždy jen jedna rostlina. To znamená, že pouze "nepravidelnou zálivkou" nebo "nepoměrem živin v půdě" to být nemůže. Nikde jsem nenašla informace, co s tím.
Rajčata - terminální nekróza plodů, 30.6.2012 Obsahuje fotku
Na dvou rostlinách se mi objevila terminální nekróza plodů. Rajčata pěstuji ve velkých nádobách, většinou po třech rostlinách. Píše se, že je to způsobeno nepravidelnou zálivkou a nevyváženým poměrem živin v půdě. Napadené rostliny jsou vždy po... celý příspěvek >
Nemoc na rajčeti - bílé pupínky, 27.6.2012
Asi máte s těmi luxusními podmínkami pravdu. Rajčata hnojí všechny stejně. Jsou na jihu, na přímém slunci, s dostatkem zálivky. Tato rostlina je navíc v rohu u plexiskla, tak se tam tvoří skleníkový efekt.
Nemoc na rajčeti - bílé pupínky, 26.6.2012
Mám to tedy chápat jako známku dostatku živin a vitality? 
Nemoc na rajčeti - bílé pupínky, 26.6.2012
Po úplně celém stonku až k listům se snaží vyhnat kořeny? To je přece zvláštní..
Plazící se cuketa - pnutí po konstrukci?, 26.6.2012
Vysadila jsem semínka cukety Kveta, se světle žlutou slupkou. Rostliny jsou mohutné, bohatě kvetou. Kromě samotného keříku tvoří ještě veliké plazící se šlahouny, dokonce mají i úchyty jako fazolky a hrášek. Pro takovou cuketu nemám dostatek... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika