|
Příspěvky uživatele - 1.25
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Velmi sladká, aromatická rajčata, 21.7.2012 O té slyším prvně. Nemáte nějakou fotku? |  | Velmi sladká, aromatická rajčata, 21.7.2012 Ano, stupické mám moc ráda - je výborné za čerstva. Chtěla bych ale rajče, co půjde i usušit, dát to toastů a nerozmočí je, a bude, jak to říct, v rajčatové chuti hodně voňavé a syté. A do toho sladké - kyseliny a trpkosti moc nemusím. |  |
|  | Velmi sladká, aromatická rajčata, 20.7.2012 Pokud to dopadne dobře, hlásím se o semínka - ráda zaplatím. Zatím jsem si vyhlédla sweetie, ale tyhle se mi opravdu líbí. |  | Velmi sladká, aromatická rajčata, 20.7.2012 Spletla jsem si to s Ildi. Semínka už jsem objevila. Děkuji za tip! |  | Velmi sladká, aromatická rajčata, 20.7.2012 Vypadají náramně. Pěstují se i ne-F1? Ráda si nechávám semínka. Kde je sháníte? Tyhle jsem zatím neviděla. |  | Velmi sladká, aromatická rajčata, 20.7.2012 Idyll jsem viděla jen žlutá. Kde sháníte semínka? |  | Velmi sladká, aromatická rajčata, 20.7.2012 Prosím o radu, která odrůda rajčat je velmi sladká a aromatická. Preferuji červené, ale mohou být i jiné barvy. |  | Rajčata - terminální nekróza plodů, 30.6.2012 Děkuji. Věděl byste, které odrůdy jsou na to náchylnější? |  | Rajčata - terminální nekróza plodů, 30.6.2012 Teď jsem vypátrala, že je potřeba doplnit vápník. Máte s tím někdo zkušenost? |  | Rajčata - terminální nekróza plodů, 30.6.2012 Ptala jsem se, co s tím dělat. Zasažený není celý květináč, ale vždy jen jedna rostlina. To znamená, že pouze "nepravidelnou zálivkou" nebo "nepoměrem živin v půdě" to být nemůže. Nikde jsem nenašla informace, co s tím. |  |
|  | Rajčata - terminální nekróza plodů, 30.6.2012  Na dvou rostlinách se mi objevila terminální nekróza plodů. Rajčata pěstuji ve velkých nádobách, většinou po třech rostlinách. Píše se, že je to způsobeno nepravidelnou zálivkou a nevyváženým poměrem živin v půdě. Napadené rostliny jsou vždy po... celý příspěvek > |  | Nemoc na rajčeti - bílé pupínky, 27.6.2012 Asi máte s těmi luxusními podmínkami pravdu. Rajčata hnojí všechny stejně. Jsou na jihu, na přímém slunci, s dostatkem zálivky. Tato rostlina je navíc v rohu u plexiskla, tak se tam tvoří skleníkový efekt. |  | Nemoc na rajčeti - bílé pupínky, 26.6.2012 Mám to tedy chápat jako známku dostatku živin a vitality? |  | Nemoc na rajčeti - bílé pupínky, 26.6.2012 Po úplně celém stonku až k listům se snaží vyhnat kořeny? To je přece zvláštní.. |  | Plazící se cuketa - pnutí po konstrukci?, 26.6.2012 Vysadila jsem semínka cukety Kveta, se světle žlutou slupkou. Rostliny jsou mohutné, bohatě kvetou. Kromě samotného keříku tvoří ještě veliké plazící se šlahouny, dokonce mají i úchyty jako fazolky a hrášek. Pro takovou cuketu nemám dostatek... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|