|
Příspěvky uživatele - 107.152
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
pampová tráva, 8.10.2007 Letos na jaře jsem zasadila pampovou trávu. Vyrostla asi 60-80 cm, ale žádný květ. Je to normální? Nebo to chce trpělivost a vydržet nějaký rok?Díky za případné odpovědi. |  | Borovice - prosím o radu, 23.9.2007 Dobrý večer, pane inženýre, děkuji za odpověď, kterou jste mi potěšil a zároveň uklidnil. Mějte se hezky. Max |  |
|  | Borovice - prosím o radu, 22.9.2007 Letos poprvé mi začaly žloutnou jehlice uvvnitř borovice, dnes jsem byla u syna cca 10 km od mého bydliště a tam jsem viděla to samé. Nevíte někdo co to mohlo způsobit? Nikdy předtím jsem si toho nevšimla, borovici mám už 6 let a krásně... celý příspěvek > |  | trávy, 16.9.2007 Dobrý večer, také jsem si založila za pomoci mužskýho jezírko. V okolí mám různé trávy, nevím přesně jak se všechny jmenují, tak jenom ty co znám : ozdobnice čínská (v současné době krásně kvete), dále takový rákos říká se mu sloní noha - asi 3... celý příspěvek > |  | korejská jedle - zrezla a opadala, 18.8.2007 Díky, za odpověď, je pravda, že ta zdravá není celý den vystavená sluníčku, je v polostínu za altánem a na ty dvě pere slunce celý den. Přeji hezký den. |  | chmel otáčivý, 16.8.2007 Dobrý den, scháním sazenici (1-2 ks) chmelu otáčivého (samičí), ty prý mají potom ty hezké šištice. V zahradnictví je nemůžu sehnat, nevíte někdo, kam se můžu obrátit. Díky |  |
 |
|
|
|