|
Příspěvky uživatele - 252.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak spravne zazimovat bazen, 12.10.2013 Dobry den, chci se zeptat jaj spravne zazimovat bazen? postup znam, jen jestli muzu misto filtrace pripojit kompresor a vodu z rozvodu takhle vyfouknout.
dale mam na stenach v urovni hladiny vapenate usazeniny ktore se castecne odlupuji. co s tim... celý příspěvek > |  | Automatický vysavač do bazénu, 26.6.2013 Ma niekto dobru skusenost s nejakym konkrentny polo alebo automatickym vysavacom? aky doporucite? |  |
|  | Zapojeni technologie, 26.5.2013 zdravim vsechny, prosim poradit. mam novy bazen a potrebuji poradit ohledem zapojeni technologie = filtrace, salinator, automaticky davkovaci stanice PH se spinanim salinatoru, tepelne cerpadlo. Muze mi nekdo poradit v jakem poradi (voda, ne... celý příspěvek > |  | Novy bazen a udrzba, 12.5.2013 Dobry den,
v patek mi firma zacala montovat plastovy bazen, zalili ho betonem do ca.1/4 a tim padem napustili stejne vody. Mam na upravu vody salinator a samozrejme piskovou filraci ale nic jeste neni spojezdneno. Vydrzi mi takhle voda asi tyden... celý příspěvek > |  | Solinator, 5.2.2013 Pekny den,
uvazuji o uprave vody pomoci solinace. Muze mi nekdo poradit jaky typ vybrat? Bude se jednat o zastreseny bazen 5x3,4x1,5m. Zatim uvazuji nad Oceanic SMC20.
Pripadne jine podnety jaky spusob upravy vody vybrat?
Dekuji. |  | 2 čerpadla, 26.5.2012 Ja som mal v lete ten problem ze aj pri zapojeni obtocneho ventilu mi voda prebehla velmi rychlo cez solar a za 2 minuty bol uplne chladny (plastovy solar)-prisilna filtracia. Ak by som neriesil druhe cerpadlo ale len cez casovac spinac spinal... celý příspěvek > |  | Solární systém k bazénu Avenberg SE100, 6.5.2012 diky za referenciu, myslim ze som nebol jediny naivny kto o tom minimalne vazne uvazoval. Je to pekne svinstvo... |  |
 |
|
|
|