Příspěvky uživatele - 234.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Challenge AJ 92 - 16 HP vs. Expert 92.160 H, 7.12.2012
Pokud by bylo možné dát nějaké foto, byl bych moc vděčný. Díky Ondra.
Zahradní traktor Partner P11577RB, 13.9.2012
Dobrý den.Měl jsem podobný problém u MTD 160-92.Příčinou bylo špatné dosednutí (zavření) koše ke kontrolnímu spínači, takže nešlo zapnout sečení a traktoru zhasnul motor.Máte sice jinou značku, ale zkuste na to kouknout, jestli Vám nezlobí tento... celý příspěvek >
Problém z krovinorezom stihl fs 55, 2.5.2012
Ahoj, kdyby šlo o to chcípnutí motoru po přidání plinu, dělalo mi to samé u pili stihl ms250 a byl to palivový filtr v nádrži na benzín.Když jsem ho vytáhl a odpojil, pila šla.Tak jsem koupil nový za cca 80kč a bylo to vyřešeno.Jestli má ale... celý příspěvek >
Starjet nebo Karsit?, 25.3.2012
Díky moc za rady, Wisconsin je jistě kvalitní traktor, bohužel moje finanční situace mi dovoluje koupit stroj max.kolem 60tis. Challange se mi moc líbí, ale oba dva prodejci v mém okolí ho budou mít až v červnu, a do té doby mě už asi nevydrží... celý příspěvek >
MTD 160/92 H, 25.3.2012
Dobrý den.Také Mě zajímá MTD 160/92 H a zkušenosti s ním při používání.Mám zájem si ho v nejbližší době pořídit, ale reakce na značku MTD na diskuzích Zahrada.cz nejsou nějak pozitivní.Máte někdo osobní zkušenost?Děkuji za odpověď.
Starjet nebo Karsit?, 20.3.2012
Dobrý den.Vlastním zahradu 2 000m čtverečních a seču jednou za dva týdny sekačkou s pojezdem, nyní uvažuji o koupi traktůrku Seco Challange15,5hp nebo Mtd 160 92h, mtd vychází o 8tisíc méně (55 000kč),chci znát Váš názor jaký traktůrek je vhodný a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika