Příspěvky uživatele - 41.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva? (2012), 4.9.2012
Dobry den Standa, nevoni hrozny po jahodach?
Co vaše réva? (2012), 28.8.2012 Obsahuje fotku
Tohtorocna kvalita hrozna je zatial vyborna. Vdaka velmi teplemu pocasiu hrozno dozrieva priblizne o 2 tyzdne skor. Napriklad Onyx, ktory dozrieva koncom septembra je uz teraz celkom sladky a ma muskatovu chut. Aj bezsemenna Luna a Uran, ktore... celý příspěvek >
Stará hrušeň - odrůda?, 24.8.2012
Dobry den pan Vyslouzil, precital som zopar knih a tiez aj nemecke a holandske weby (napr. wur.nl), ale tuto hrusku som tam nenasiel. Po ine roky dozrieva zaciatkom zari. Pritrpku chut nema, ale je jemne aromaticka. Oproti odrode Williamsova ma... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2012), 24.8.2012
Je to slnecny upal. Mate poskodene aj listy, ktore vam usychaju. Bobule aj listy poskodilo infracervene ziarenie (Upal vinica) a UV-B ziarenie (Spala vinica).
Stará hrušeň - odrůda?, 21.8.2012 Obsahuje fotku
Prosim Vas, neviete, aka je to odroda hrusky? Vek stromu je min. 50 rokov. Duzina je zrnita, dost sladka. Tohto roku dozrela asi o 2 tyzdne skor. Podla tvaru plodov som si myslel, ze je to odroda Merodova, ale viacere vlastnosti... celý příspěvek >
Chloróza Révy?, 18.8.2012
Podla mna ide o nedostatok horcika a nie o nedostatok aktivneho zeleza (chloroza). Pri nedostatku horcika su postihnute starsie listy pri chloroze su najprv postihnute vrcholove listy az potom starsie. Nedostatok horcika mohla a nemusela sposobit... celý příspěvek >
Co právě sklízíte v r. 2012?, 14.8.2012 Obsahuje fotku
Dnes som obral asi 1/4 urody jablone Borovinka (Charlamowski). Velka cast plodov kvoli suchu opadala. Dozrieva nerovnomerne. Chut je priemerna s vyraznou prevahou kyselin.
Clappova červená, 1.8.2012
Dakujem Vam pan Mikes. Praskanie plodov na strome som nikdy nezaznamenal. Jedinou nevyhodou je to, ze skoro hnilickuje, inak je to velmi dobra odroda.
Co vaše réva? (2012), 31.7.2012 Obsahuje fotku
Bobule odrod Diamant, Negra, Opal a Pannonia zacinaju maknut, ale niektore zacinuju aj praskat. Po obdobi sucha prisli vydatne dazde. Len v 28. tyzdni naprsalo 91 mm zrazok. Co je 1/6 dlhodobeho priemeru. Extremne boli aj teploty. 6.7 bola max.... celý příspěvek >
Melounoviště 2012, 31.7.2012 Obsahuje fotku
Plody odrody Crimson sweet sa zacinaju pomaly zvacsovat. Ich rast sa zastavil v dosledku chladneho pocasia. Najnizsia teplota bola rano 14.7 a to 13,8°C. Najvacsi z nich meria 18 cm (pozdlz). Taktiez zacinuju rast aj plody odrody Piel de sapo.... celý příspěvek >
Clappova červená, 31.7.2012 Obsahuje fotku
Dobry den, dnes som uz obral vsetky plody odrody Clappova cervena, pretoze velmi rychlo dozrievaju a opadavaju. Opadane plody sa nedaju jest, pretoze prasknu a zacnu hnit, neposkodene prezrete plody su mdle. Tvrdsie plody su po 1 az 2-dnovom... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2012), 26.7.2012
Pane Mirku, nie ste jediny, kto kupil zajice v pytli. Tiez som si na webe klivia.com objednal 4 odrody vinica po 2 ks, ale predali mi uplne ine odrody okrem jednej. Maju v tom riadny bordel alebo nespolahlivych dodavatelov. S tymto zahradnictvom som... celý příspěvek >
Existuje odolnější meruňka? MS kraj, 17.7.2012
pochybujem, ze su to jeho vypestky, presne take iste fotky a popisy su na webe zahradnictva z Limbachu. Pan ma asi blizko k tej firme. Podla mna ide o reklamu, ktora zavadza. Tieto odrody su az prilis dokonale, samozrejme az na cenu. Kdyz ptacka... celý příspěvek >
Neznama odroda, 12.7.2012
Nerobim si legraci, aj ked ste mi nepomohli, cenim si Vasu ochotu.
Neznama odroda, 12.7.2012
Obom Vam dakujem za cas a nazory. Podla toho co som cital na webe, tak to moze byt Cegledi orias. Najvacsie plody mali hmotnost 110 g, v priemere 70 g.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika